Selena Gomez revine cu cea de-a doua parte a poveștii, o piesă energică, intitulată „Look At Her Now” | Official Video

La doar 24 de ore de la lansarea baladei „Lose You To Love Me”, Selena Gomez revine cu cea de-a doua parte a poveștii, o piesă energică, intitulată „Look At Her Now”. Artista îi arată celui cu care a fost într-o relație că acum este altă persoană, mult mai puternică și mai încrezătoare în propriile forțe.

După lansarea emoționantei balade „Lose You To Love Me”, Selena Gomez revine cu o piesă dansantă, cu un mesaj complementar single-ului anterior.

„Am simțit că lansând aceste două piese în oglindă voi putea completa povestea despre felul în care cineva se poate redresa indiferent de provocările pe care i le aduce viața. Ignorând factorii perturbatori din exterior și trăindu-ți viața după propriile reguli”, a declarat Selena Gomez.

Noua piesă „Look At Her Now” este compusă de artistă împreună cu Julia Michaels, Justin Tranter și Ian Kirkpatrick, cu care a colaborat și pentru piesa „Bad Liar”. Ca și clipul melodiei anterioare, și acest nou videoclip este regizat de Sophie Muller, conceptul artistic fiind însă diferit. De la alb-negru se trece la culori puternice, iar cadrul fixat pe chipul Selenei este înlocuit cu cadre dinamice, care suprind o coregrafie inspirată din clipurile pop ale anilor ’90.

De interes:  Președintele Cristian Bobar a explicat de ce rosso-nerii s-au aflat în silentio stampa: „A fost decizia mea, echipa avea nevoie de liniște” – Banat FM

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.