La mulţi ani, Adela Popescu! – Banat FM

Adela Elena Popescu (nume la naștere Adela Elena Popescu, nume după căsătorie Adela Vâlcan Popescu) s-a născut pe 8 octombrie 1986, în satul Șușani, județul Vâlcea, România. În anul 2001, Adela a făcut parte din trupa Viva, împreună cu Elena Gheorghe. La începutul carierei a avut o deosebit de mediatizată poveste de dragoste cu primul partener, actorul Dan Bordeianu.

În timp ce filma pentru serialul Lacrimi de iubire, și-a înregistrat și primul său album de muzică, la fel intitulat „Lacrimi de iubire”. Stilul abordat de Adela pe acest album este pop slow cu influențe dance și latino. Începând cu anul 2005 Adela este protagonista producțiilor românești Acasă, printre care cele mai importante, Lacrimi de iubire în 2005, Îngerașii în 2008 sau Aniela. În 2010 joacă primul rol antagonic în telenovela Iubire și Onoare iar în 2011 interpretează rolul unei profesoare în serialul muzical Pariu cu viața. La sfârșitul anului 2011 se alătură trupei Dj Project unde o înlocuiește pe Giulia Anghelescu.

De interes:  CULISELE STATULUI PARALEL. Miniștrii controversați din Guvernul Cioloș

Adela și Dan Bordeianu s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Numai Iubirea de la Acasă TV în 2004. Ea avea 18 ani, el 30, dar diferența de vârstă nu i-a împiedicat deloc. Între ea și Dan, iubitul din telenovelă, s-a înfiripat o poveste de dragoste și în realitate. Logodna personajelor Dan – Adela, de exemplu, a fost reală, pentru că era dublată de logodna actorilor”, a dezvăluit scenaristul. Așadar, scena cu preoții și cu jurămintele făcute de personajele din „Numai iubirea” nu a fost altceva decât înregistrarea unui moment care s-a desfășurat în realitate. Logodna Adelei cu Dan a rămas, însă, cunoscută doar amicilor foarte apropiați. Au avut o relație timp de 4 ani, s-au despărțit în primăvara anului 2007.

Adela și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire și Onoare în 2010. În 2015 căsătoresc după cinci ani de relație. În 2016 li s-a născut primul copil, un băiat.

Sursa> wikipedia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.