imprumut rapid

Nu de putine ori, se poate intampla ca in viata sa ne confruntam cu diverse dificultati de ordin financiar. Astfel, fie ca dorim sa investim intr-un proiect mai mare, precum renovarea unei camere, dar nu avem resursele necesare, fie a aparut o situatie care necesita toata atentia cuvenita, trebuie sa facem fata nevoilor financiare. In acest sens, exista cateva optiuni la indemana printre care se numara si un imprumut rapid sau un credit pana la salariu. Care este diferenta dintre cele doua? Sa aflam mai multe din acest articol:

Ce este un credit pana la salariu?

Acest tip de credit este pe o perioada foarte scurta (mai putin de o luna), avand conditia de a fi rambursat integral, plus dobanda, pana la sfarsitul lunii (sau data in care primesti salariul). Unele IFN-uri care acorda astfel de credite iti ofera si posibilitatea de a face acest lucru online. Conditiile de aplicare sunt minime, insa va trebui sa dovedesti ca ai un loc de munca legitim, care iti aduce venituri.

De interes:  Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Timiș, și-a declarat demisia!

Ce inseamna un imprumut rapid?

Fata de creditul pana la salariu, un imprumut rapid iti ofera posibilitatea de creditare a unei sume pe care o rambursezi partial, in rate, pe o durata mai lunga de timp. Spre exemplu, la Provident, poti alege chiar tu perioada pe care vrei sa rambursezi un imprumut rapid, acest fapt reflectandu-se in numarul total de rate. Precum in cazul creditului pana la salariu, ca sa aplici pentru un imprumut rapid iti trebuie conditii minime, insa diferenta consta in faptul ca trebuie sa aduci doar dovada unei surse de venituri, precum o interogare ANAF, adeverinta de la angajator sau un talon de pensie in cazul seniorilor, si nu neaparat a unui salariu.

Care sunt avantajele fiecarui tip de creditare?

Atat creditul pana la salariu, cat si un imprumut rapid pot fi acordate in regim de urgenta, uneori chiar in aceeasi zi! Prin urmare, compania Provident, cu serviciul auxiliar si optional de gestionare la domiciliu a unui imprumut rapid, iti poate acorda banii de care ai nevoie, direct la tine acasa! Diferenta majora dintre cele doua tipuri de creditare este ca un credit pana la salariu trebuie sa fie rambursat in maximum o luna. Pe de alta parte, cu un imprumut rapid, ai parte de echilibru financiar pe termen lung, deoarece ratele se pot intinde chiar si pe mai multi ani, timp suficient pentru a depasi dificultatile.

De interes:  De ce sa cumperi un kit intreg de ambreiaj, daca este stricata o singura piesa?

Exista beneficii in ambele cazuri, insa tu va trebui sa iei decizia asupra optiunii care ti se potriveste cel mai bine. Drept concluzie, afla mai multe despre avantajele unui imprumut rapid direct pe site-ul Provident si foloseste simulatorul de rate, pentru a vedea exact care este valoarea dobanzii, precum si perioada de timp a imprumutului rapid. Cu toate acestea, te sfatuim sa nu iei decizii pripite in privinta aplicarii pentru un credit, mai ales daca ai alte optiuni de finantare. Provident sustine educatia financiara a clientilor sai, fiind o institutie nebancara specializata in imprumuturi rapide, care a deservit pana in prezent peste un milion de romani!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.