restartix umar sanatos

Durerea, indiferent de intensitatea sa, ne poate opri din a efectua activități simple și diminuează totodată bucuria vieții. De aceea este importat ca încă din primele momente de conștientizare a unui disconfort să cauți soluții de remediere a acestuia. RestartiX îți propune vindecarea bazată pe propriile puteri, care îți garantează rezultate vizibile încă de la început. Efectuează constant exercitii de kinetoterapie pentru umar recomandate de specialiștii RestartiX și recapătă-ți mobilitatea și flexibilitatea!

Ce fel de probleme poți întâmpina cu articulația umărului? 

Mușchii, tendoanele sau oasele afectate pot cauza dureri la nivelul umărului care se mențin pe o perioadă îndelungată. Deteriorarea acestora, leziunile, suprasolicitarea, mișcările bruște, sedentarismul, inflamațiile sau fracturile sunt principalele motive care conduc la evoluția unei afecțiuni. Limitarea puterii de utilizare a brațului, amorțeala, spasmele musculare sau chiar înțepenirea sunt probleme frecvente, însă toate pot fi remediate sau chiar vindecate complet cu ajutorul exercițiilor de kinetoterapie pentru umăr. 

Care sunt cele mai eficiente exerciții fizioterapeutice pentru umăr?

De interes:  Absențe la cafea! Elevii chiulangii, căutați de profesori și polițiști prin barurile de lângă școală

Mișcarea, în principiu, este remediul ideal de combatere a tuturor durerilor depistate la nivelul sistemului osos sau muscular. Fizioterapia pentru umăr este o soluție pe cât de eficientă, pe atât de neglijată în anumite situații, însă RestartiX încearcă să îți demonstreze cât de mare este puterea exercițiilor de fizioterapie și kinetoterapie pentru umăr. Întărește mușchii din această zonă și recapătă mobilitatea și forța prin stretching și activitate fizică modică. Programul RestartiX îți propune un pachet adaptat de execuții la care să apelezi cu încredere și care te vor scăpa de durere, ce includ în mare parte mișcări ale capului, gâtului, brațelor și poziționarea corectă a coloanei.

Ce este programul RestartiX – Umăr Sănătos? 

La fel ca toate celelalte programe RestartiX, și Umăr Sănătos are în vedere eliminarea durerii prin munca cu propriul corp, apelănd la resursele endogene ale organismului  fără intervenții din exterior. În primă fază vei efectua o autoevaluare sub atenta îndrumare a specialiștilor, pentru ca ulterior să adaptezi activitatea fizică la situația în care te afli. Vei beneficia de un pachet cu multiple exerciții de kinetoterapie pentru umăr, care îți vor fi prezentate pas cu pas în materiale video detaliate. Programul are o durată de 1 an de zile , timp în care îți vei însuși informația necesară de care ai nevoie pentru a continua rutina pe care ți-ai creat-o în vederea evitării recidivei.

Unde te poți înscrie în program?

De interes:  Oferte inegalabile la electocasnice şi materile de construcţii, cu ocazia împlinirii primului an de activitate la Casa Alex Oraviţa

Dacă ești convins de faptul că această metodă este ideală pentru condiția ta, tot ce trebuie să faci este să accesezi pagina aferentă programului RestartiX – Umăr Sănătos și să alegi pachetul dorit din cele prezentate și să transmiți solicitarea. Vei primi acces imediat la toate facilitățile propuse, astfel încât să poți începe procesul de vindecare chiar acum!

RestartiX te învață să elimini durerea prin forțe proprii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.