Echipa de rugbi Timișoara Saracens trece printr-o perioadă grea. După două înfrângeri în meciuri importante, clubul s-a ales și cu suspendarea lui Vasile Rus pentru opt săptămâni. Timișorenii au făcut apel la decizia FRR referitoare la meciul de la Baia Mare. În plan sportiv, săptămâna aceasta echipa are un meci mai ușor, cu Tomitanii Constanța.

FRF i-a dat lui Vasile Rus opt săptămâni de suspendare pentru că l-ar fi făcut pe Taniela Ratu „maimuță neagră” în timpul meciului de la Baia Mare. „Sperăm să putem face ceva, am înaintat apelul. Au termen de șapte zile să se reunească și să judece cazul. Din punctul nostru de vedere nu sunt probe care să-l incrimineze pe Vasile Rus. Sperăm la o anulare sau cel puțin o micșorare a pedepsei. Noi nu trebuie să ne dovedim nevinovăția, pentru că noi știm că noi n-am făcut nimic. Ei trebuie să dovedească că Vasile e vinovat.”, spune managerul sportiv al echipei, Attila Brosovszki.

De interes:  Cum sa iti petreci vacanta de vara in Romania daca nu vrei sa ajungi pe litoral

Pentru meciul mai accesibil cu constănțenii, Timișoara îi va odihni pe Neculau, Popârlan și Zaharia. „Vrem să ne concentrăm asupra jocului nostru, pentru că ne-am coborât standardele în ultimele săptămâni. Vrem să arătăm că avem încredere în noi. Am încercat să recuperăm mental jucătorii, au fost două săptămâni dificile. Am decis să ne restartăm.”, a precizat antrenorul principal Sosene Anesi.

Echipa vrea să depășească seria proastă. „Sunt trei lucruri esențiale de care avem nevoie pentru a reveni la jocul nostru: concentrare, atitudine și disciplină”, a precizat secundul Gamboa. „Am pierdut două meciuri foarte importante pentru noi, mâine trebuie să luăm toate punctele. Va trebui să strângem un pic rândurile, să mergem mai concentrați și să avem grijă la tactică și disciplină.”, a declarat căpitanul echipei, Eugen Căpățână.

Partida cu Tomitanii va începe vineri, la ora 10.00, pe „Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.