Hotelul „vine după tine”! Acum poţi să alegi oriunde vrei să călătoreşti în lume! [VIDEO] – Banat FM

Hotelul „vine după tine”! Acum poţi să alegi oriunde vrei să călătoreşti în lume! [VIDEO]

„Blink” este serviciul personalizat care îţi pune la dispoziţie o locuinţă temporară şi personal care să se ocupe de tot ce ai nevoie.

În general, opţiunile legate de o vacanţă sunt limitate la locurile libere din hoteluri sau alte structuri de cazare. Black Tomato, o agenţie de turism din Londra, a văzut în asta o oportunitate şi inovează în acest domeniu, cu hotelul „vine după tine”, oferind astfel clienţilor posibilitatea de a petrece vacanţa în orice loc din lume, notează businessinsider.com, potrivit businessmagazin.ro.

„Blink” îţi pune la dispoziţie o locuinţă temporară şi personal care să se ocupe de serviciile necesare. Preţurile depind foarte mult de locaţie şi de perioada de şedere, astfel că pot pleca de la 10.964 de dolari pentru o persoană, pentru o vacanţă de trei nopţi în Maroc, până la 29.600 de persoană, pentru o excursie de patru nopţi în Bolivia.

De interes:  Coronavirus 1 martie: 2.096 cazuri noi şi 53 decese

Blink poate oferi şi cazare de cinci stele oriunde îţi doreşti, atât timp cât nu te deranjează să dormi într-un cort de cinci stele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.