Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, dar și din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat verificări, zilele trecute, pe Bdul Liviu Rebreanu unde există un service auto care nu respectă prevederile legale pe mai multe linii.

Astfel, în urma verificărilor s-a constatat că societatea Autoprim SRL nu are vizat acordul de funcționare și nu a respectat prevederile legale referitoare la gestionarea deșeurilor, sancțiunile aplicate însumând 4500 lei. În cursul zilei de ieri, polițiștii locali au mai sancționat o spălătorie auto de pe str. Behela, care nu deține acord de funcționare pentru desfășurarea exercițiilor comerciale, aici existând și o pensiune.

Spălătoria Autosei SRL a fost reclamată de altfel și de cetățenii care locuiesc în cartier că deranjează liniștea publică, creând disconfort vecinilor. O altă spălătorie auto care a fost din nou verificată și sancționată este situată pe str. Constantin Prezan. Și aici au existat sesizări de la cetățeni pe linie de tulburare a liniștii publice. Zilele trecute spălătoria auto cu fise Nordia Voda SRL a fost din nou sancționată pentru nerespectarea suspendării activității ca urmare a propunerii efectuate după sancțiunile aplicate pentru lipsa acordului din partea Primăriei.

De interes:  Ambasadorul Israelului, David Saranga, interviu exclusiv. Ce putem învăța de la o țară care trece prin vremuri și mai tulburi? - VIDEO

De altfel, în cazul menționat, polițiștii locali au aplicat numai anul acesta un număr de 44 sancțiuni contravenționale, fiind propusă și suspendarea activității în cazul spălătoriei menționate în mai multe rânduri. De altfel, în cazul acestei spălătorii, au fost depuse sesizări și la alte organe de control ale statului. Polițiștii locali au transmis și Anaf adresă în vederea efectuării de verificări pe linie fiscală. Polițiștii locali vor acționa în continuare și vor lua măsurile legale până la soluționarea situației în locația respectivă, cu precizarea că în fiecare caz se acționează exclusiv în baza prevederilor legale și se iau măsuri conform competențelor conferite de actele normative în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.