Formarea Guvernului a intrat în linie dreaptă. Negocierile s-au încheiat. După ce Klaus Iohannis i-a pus lui Marcel Ciolacu cele mai bănoase ministere pe tavă, s-a salvat de suspendare. În tabăra PNL, e rost de mai bine, deși primește doar 8 ministere. În fruntea lor, camarila lui Iohannis e din nou pe val. 

Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au promis că, joi, România va avea un guvern. Cine îl va conduce, însă, rămâne momentan un mister. Potrivit unor voci din politică, Florin Cîțu nu va primi niciun portofoliu, iar Ciolacu, la fel de văduvit, ar urma să se resemneze cu șefia Camerei Deputaților. 

„România are nevoie clar de un Guvern, după cum spun sondajele și lumea pe stradă. Vedem declarația din SUA legată de un potențial conflict militar ce poate avea loc la granițele României, în decembrie. Avem nevoie de un om politic cu experiență de război, ca Ciucă. Nu-l cunosc personal dar, din ceea ce am văzut și auzit de la oameni care au stat cu ei, ideea e că nu va fi un Guvern așa cum ne-am obișnuit până acum. Este un program de guvernare foarte bine pus la punct. Cei care vor mișca în front… se va întâmpla ca la Armată”, a spus Bobby Păunescu, președintele ARMIS, într-o intervenție la postul B1 TV.

De interes:  Interviu Realitatea PLUS - Liviu Dragnea, dezvăluiri bombă: Cine dorea cu orice preț schimbările în Justiție?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.