ACS Banat Girls vrea promovarea! Patru jucătoare noi vor pune umărul la îndeplinirea acestui obiectiv – Banat FM

ACS Banat Girls vrea promovarea! Patru jucătoare noi vor pune umărul la îndeplinirea acestui obiectiv

Gruparea sportivă ACS Banat Girls Reșița și-a prezentat astăzi noile achiziții și obiectivele pentru noul sezon. La conferința de presă organizată de oficialii ACS Banat Girls au fost prezente și cele patru fotbaliste noi, care ar urma să aducă un plus de calitate în jocul formației reșițene. Ștefanija Roksa, Andreea Dumitru, Nicoleta Lazăr și Adelina Ion sunt achizițiile făcute în această vară de gruparea reșițeană, care va aborda cel de-al doilea sezon de Liga a II-a cu un obiectiv clar: promovarea.
„Noi vom evolua în seria a doua a Ligii a II-a, cred că este o serie mai tare decât cea de anul trecut. O echipă tare este cea din Tg. Mureș, care a promovat din Liga a III-a, dar are multe jucătoare cu experiență, fete care au jucat în Liga I și unele chiar în loturile naționale. Pe lângă echipa din Tg. Mureș, pe care o considerăm principala contracandidată la promovare, altă formație cu pretenții este cea de la Oradea, care și-a anunțat încă din start intenția de a ataca promovarea. Și această grupare s-a întărit foarte mult, au cinci jucătoare noi. Avem însă încredere în fetele noastre, și vrem să demonstrăm că merităm să fim în Liga I”, a declarat antrenorul Daniel Amariei.
Una dintre cele mai experimentate jucătoare sosite în această vară la Reșița este Adelina Ion, care speră să reușească promovarea alături de noile sale colege. „Am 22 de ani și joc pe postul de atacant. Am evoluat la două echipe de Liga I, CFR Timișoara și Universitatea Galați. Am ales ACS Banat Girls pentru că sunt mai aproape de casă, mă și simt ca acasă, și sper să ajut echipa să promoveze”, a spus Adelina.
„În sezonul trecut am vrut să ne acomodăm cu Liga a II-a, iar acum, la al doilea campionat, ne dorim promovarea. De aceea am și adus jucătoare de valoare, fete care au evoluat în Liga I, sau care au promovat în Liga I. Ne dorim să facem și noi acest pas. Vrem să arătăm că merităm să accedem în Liga I, și avem nevoie de cât mai mult public să ne susțină în acest demers”, a declarat la rândul său Daniel Surdu, președintele ACS Banat Girls.
18 jucătoare numără lotul cu care gruparea reșițeană va aborda noul sezon de Liga a II-a. Din acest campionat, antrenorul Daniel Amariei va fi ajutat de tehnicianul Iulian Mitru, fost jucător de futsal la echipa de primă ligă Muncitorul. Experiența sa va fi cu siguranță benefică pentru gruparea feminină ACS Banat Girls, spun oficialii formației reșițene. Banca tehnică e completată de Dan Popescu, în calitate de antrenor de portari. ACS Banat Girls va debuta în campionat pe 13 octombrie, cu un meci în deplasare, la Olimpic Star Cluj.

De interes:  Bobby Păunescu, despre conflictul din Ucraina: Trebuie să instruim populația, să nu ne prindă un eventual atac nepregătiți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.