Handbalistele Universității Reșița continuă pregătirile la Polivalentă. Startul noului sezon se va da pe 7 septembrie – Banat FM

Lotul Universității Reșița a reluat pregătirile în data de 25 iulie și, după numai câteva zile de reacomodare la efort, s-a mutat pe Litoral, pentru un stagiu centralizat de o săptămână. După acest cantonament, fetele au revenit la Reșița, iar antrenamentele au continuat la Polivalentă, sub comanda profesorului Cristian Busuioc. În ceea ce privește lotul reșițean, nu sunt deocamdată noutăți față de momentul reunirii. În această vară, Universitatea a mai cooptat în grup șase tinere sportive care vor fi din acest an studente ale Universității Eftimie Murgu.

„Sunt aceleași sportive pe care le-am avut la începutul pregătirii, nu pot să vă dau nume concrete, pentru că mai avem de perfectat unele contracte. Sunt în lot studentele, care sunt deja admise la facultate și vor învăța în cadrul Universității „Eftimie Murgu”, la Educație Fizică și Sport. Cele două studente ucrainene au fost învoite câteva zile, pentru a rezolva formalitățile legate de acte. În perioada următoare, ne dorim să disputăm și câteva meciuri amicale, probabil cu echipe cu care ne-am mai întâlnit și sezonul trecut în serie”, a declarat antrenorul Cristian Busuioc.

De interes:  Omul care l-a împroprietărit pe Cîțu, răsplătit cu funcții. Secretarul general al Guvernului: Totul este ILEGAL

Potrivit informațiilor publicate pe site-ului Federației Române de Handbal, noul campionat al diviziei A feminine va fi structurat din nou pe patru serii, Universitatea Reșița fiind inclusă în seria D, alături de formațiile Crișul Chișineu Criș, Marta Baia Mare, CSM Tg. Mureș, CSU Oradea și CS Universitatea de Vest Timișoara. În etapa inaugurală, pe 7 septembrie, Universitatea Reșița va evolua în deplasare, la CS Marta Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.