Adrian Torma s-a răzgândit din nou!


Primarul Adrian Torma s-a răzgândit din nou. Deși își anunța demisia în urmă cu o lună, se pare că edilul orașului Moldova Nouă a revenit asupra deciziei. „Cred că mandatul trebuie continuat, acesta, și trebuie continuat cu încă un mandat” a declarat, Adrian Torma, la postul public de radio.
Am fost foarte apăsat în ultimele săptămâni legat de decizia mea de a renunța la funcția de primar, o decizie care avea nenumărate argumente și care mi-ar fi oferit o aparență liniște sufletească. Am fost foarte hotărât făcând toti pașii necesari, anunțând presa și colegii din primărie, consilierii locali și partenerii instituționali și lăsând în sediul primăriei demisia. (…) Sunt convins că sunt printre dumneavoastră oameni care cred că sunt un mincinos și încerc să manipulez, sunt cititori care nu mai cred în principii și văd în cel din față o oportunitate de a obține un avantaj, sunt oameni care vor spune ca sunt lipsit de tact politic și instabil emoțional”, se arată într-o postare pe o rețea de socializare a lui Adrian Torma.
Zilele trecute în calitate de primar, Adrian Torma, a semnat un contract la ADR Vest un contract de finanțare europeană prin POR privind modernizarea, extinderea și creșterea eficienței energetice a rețelei de iluminat public din orașul Moldova Nouă și un altul la BRTC Timișoara privind identificarea și igienizarea zonele afectate de deponeurile clandestine de deșeuri menajere sau de alta natură.

De interes:  Incident grav la Timișoara: Charlie Ottley, faimosul realizator de filme documentare, a fost tâlhărit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.