Gestionezi sau conduci o companie de transport? Iată 5 MOTIVE pentru a vă achiziționa rovinieta prin ROVINIETA.ONLINE

Să faci profit în transporturi în zilele noastre este mai mult decât o provocare. Duci o luptă strânsă pentru a realiza cel mai mic cost pe kilometru și, în mod vital, în același timp, trebuie să arati dincolo de orice îndoială că beneficiile companiei tale nu vor fi reduse semnificativ de amenzi. Adevărul este că acest domeniu de transport este de departe unul dintre cele mai competitive din România la ora actuală. Prea multe institutii au dreptul de a controla atât vehiculele, cât și compania, de la ANAF, ISCTR, MAI, până la CNAIR – Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
Amenzile CNAIR pentru lipsa rovinietei sunt foarte mari, ele merg de acum de la 250 de lei pentru autoturisme până la 4.500 de lei pentru vehicule cu masa maximă autorizată de 12 tone sau mai mult, cu cel puțin 4 axe. Se poate întâmpla pur și simplu să nu ții cont, practic, de rovinieta, de data expirării mai exact, și să te trezesti cu o amendă în plic la sediul societății. De multe ori așa funcționează CNAIR, ei stau cu camere de luat vederi pe marginea străzii și scanează plăcuțele de înmatriculare. Ei bine, aceste amenzi pot fi ocolite 100% în cazul în care alegi să îți achiziționezi rovinieta online prin intermediul rovinieta.online.
Există într-adevăr câteva motive fundamentale pentru care orice proprietar de firmă de transport, orice manager de transport care administrează o flota auto suficient de mare de vehicule, ar trebui să își achiziționeze rovinieta prin intermediul acestui serviciu, așa că mai jos le vom evidenția pe cele mai importante 5 dintre acestea.

De interes:  Cele mai importante motive pentru care sa bei suc de catina

5 MOTIVE PENTRU CARE TREBUIE SĂ-ȚI CUMPERI VIGNETTELE PRIN ROVINIETA.ONLINE

1. ȚINEȚI ÎNTR-UN SINGUR LOC EVIDENTA ROVIGNETELOR PENTRU TOATĂ FLOTA DUMNEAVOASTRĂ AUTO

În mod regulat, verificare rovinieta pentru fiecare vehicul dintr-o flota auto ar putea fi un pic deranjantă, deoarece nu toate expira în același timp și trebuie păstrate înregistrări partiționate separate față de înregistrările contabile. Acesta este adesea locul în care se întâmplă în mod regulat gafe și deci situații neplăcute. După ce achiziționați rovinieta online prin rovinieta.online, aveți toate evidentele si gestiunea într-un singur loc, astfel încât să știți în orice moment ce mașină nu are rovinieta valabila.

2. EXISTĂ ATENȚIONĂRI GRATUITE PENTRU ROVIGNETELE CARE SUNT PE APROAPE SĂ EXPIRE

Centralizarea informațiilor aduce cu sine numeroase avantaje; unul dintre acestea este si de a fi avertizat atunci când rovinietele expiră. Acest serviciu oferit de rovinieta.online este gratuit și este esential pentru cazurile în care sunt cu valabilitate mai mare de 30 de zile. După cum știm, în România se achiziționează roviniete cu valabilitate de: 1 zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile și, bineînțeles, 1 an întreg, care este, în plus, cea mai economica rovinieta.

De interes:  PER Caraș-Severin face Reșița curată!
3. Programul informatic permite eliberarea câtorva viniete în același timp

Cei care utilizează beneficiul rovinieta.online pot emite mai multe roviniete în același timp pentru câteva vehicule simultan. Este posibil să se introducă în programul informatic date pe bază de tabel, economisind o parte din timp în cazul parcurilor auto. Fiecare manager de transport sau fiecare proprietar de firmă de transport dorește să petreacă cât mai mult timp posibil încercând să optimizeze zona de profit, nu în interiorul biroului cheltuind bani.

4. Puteți externaliza GRATUIT cumpărarea rovinietelor Dvs. la ROVINIETA.ONLINE

Am specificat mai devreme că rovinieta.online vă permite să cumparati pe baza unui tabel de flota și există posibilitatea de a emite roviniete în același timp, economisind astfel timp profitabil care poate fi “trecut” pe optimizarea beneficiilor.

management rovinieta online
management rovinieta online

Ei bine, rovinieta.online face un pas în plus și oferă un beneficiu cu adevărat mai valoros pentru supervizorii si managerilor de transport super activi: emiterea de viniete cu asistența oferită de personalul rovinieta.online – disponibil in intervalul orar 08: 00 și 17: 00, de luni până vineri, cu excepția sarbatorilor legale. Tot ce trebuie să faceți este să plasați o comandă prin intermediul unui tabel standardizat, iar personalul rovinieta.online se va ocupa de tot. Mai mult decât atât, ca o verificare a seriozității lor, aceștia suporta legal plata amenzilor pentru lipsa rovinietei, în cazul în care este vina lor. Rămâneți astfel fără griji!

De interes:  OptimizareSeoWebsite.ro: Transformă-ți Afacerea Online într-un Succes Prin Serviciile Noastre Complete de Web Design și Optimizare SEO
5. CEL MAI IMPORTANT – ESTE UN BENEFICIU complet GRATUIT

Serviciile oferite de rovinieta.online sunt complet gratuite. Efectiv, externalizezi o sarcina importanta in compania ta și ai mai mult timp pentru a căuta noi parteneri pentru a obține contracte mai bine plătite pentru compania ta de transport. Dacă ești manager de transport, ultimul lucru de care ai nevoie este să te trezești la sediul companiei cu plicuri de amenzi. Greselile apar, cum spune vechea zicală românească “a greși e omenește”, dar când vine vorba de bani lucrurile pot lua o turnură aparte. De ce să nu vă acoperiți prin intermediul unei prestații gratuite în cazul în care aveți posibilitatea?

management rovinieta online
management rovinieta online

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru a-ți achiziționa rovinieta prin rovinieta.online. În linii mari, discutam în jurul unui beneficiu GRATUIT care are atât o muncă de centralizare, cât și de evitare a amenzilor.

Cei care lucrează în domeniul transportului greu cu camioane de marfiri știu excepțional de bine cât de costisitoare este o amenda pentru lipsa rovinietei pentru astfel de vehicule, așa că nu există niciun motiv pentru a nu profita de aceste servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.