echipamente frigorifice

Echipamentele performante sunt sinonime cu succesul unei afaceri, astfel se face ca o vitrina frigorifica este o investitie foarte buna pentru orice business din domeniul alimentar. Fie ca vorbim despre un magazin de cartier, alimentara, supermarket sau cofetarie, o vitrina frigorifica este esentiala pentru a mentine produsele proaspete si inafara oricarui risc de a fi contaminate.

Aceste vitrine frigorifice reprezinta un aspect important pentru cei care comercializeaza alimente, deoarece sunt unica cale de a expune produsul fara a-si compromite calitatea si comestibilitatea.

Cand vorbim despre echipamente frigorifice, exista o varietate mare de vitrine frigorifice, lazi frigorifice, frigidere sau mini ladite. Inainte sa decidem asupra cumparari unei vitrine frigorifice, daca deja i-am gasit intrebuintarea, trebuie sa urmarim anumite criterii pe care aceasta trebuie sa le indeplineasca.

Dimensiunea

Dispozitivul trebuie sa se incadreze perfect in spatiul in care urmeaza a fi pozitionat. Fiind, de obicei, un obiect ce nu intentioneaza sa faca economie din locul atribuit lui, alegerea marimii exacte inca de la inceput nu iti va aduce prea multe batai de cap ulterior.

De interes:  Muntele Mic, atracție doar pentru temerari pe timpul verii

Capacitatea de stocare si distribuirea spatiului in rafturi

Orice actual sau viitor detinator al unei vitrine frigorifice este in cautarea uneia spatioase, care sa permita depozitarea unui numar mai mare de produse alimentare. Mai pe scurt, aceasta trebuie sa isi faca treaba intr-un mod eficient. Majoritatea au volumul cuprins intre 120 si 300 de litri. Exista si produse ce depasesc aceasta capacitate de stocare.

Numarul rafturilor determina si modalitatea de distribuire a alimentelor in interiorul vitrinei. In general, ar trebui ca pozitia acestora sa nu fie fixa pentru ca utilizatorul sa poata sa regleze spatiul dupa propriul plac. Mare parte din modele detin grile metalice ca separatoare, ce sunt usor de curatat, deoarece e posibila scoaterea lor din interiorul vitrinei.

Vitrina frigorifica verticala reprezinta o solutie practica pentru pastrarea in conditii optime de siguranta si igiena a alimentelor si bauturilor. Acest aparat electrocasnic poate fi folosit atat in locuintele personale, cat si in centrele comerciale.

De interes:  Alegerea covorului de pe hol. De ce trebuie sa tii cont?

Trebuie mentionat faptul ca o vitrina frigorifica verticale este practica, avand avantajul ca poate depozita multe produse, intr-un spatiu relativ mic. Aparatul nu ocupa un loc foarte mare, iar accesul in interior este foarte rapid.

In magazine vei intalni numeroase modele, de aceea este destul de dificil sa gasesti unul adecvat.

Este foarte usor sa alegem tipul de vitrina, deoarece tot ce trebuie sa luam in calcul este spatiul de care dispunem, bugetul pe care vrem sa il alocam si desigur culoarea vitrinei. In cazul unei patiserii sau cofetarii de exemplu, unde este necesara depozitarea produselor in spatii reci, unele vitrine pot fi colantate sau achizitionate direct avand culori diferite. De regula, o vitrina frigorifica va prezenta culori “sobre” preucm gri metalizat, alb sau negru, culori care ofera incredere si dau impresia de igiena. Insa, in cazul unei cofetarii nu este nemaiintalnit sa gasesti o vitrina frigorifica de culoare roz sau verde, culori care sunt inspirate din propriile creatii ale patiseriei. Pentru a crea conditii optime de pastrare pentru alimente investeste intr-o  vitrina frigorifica!

De interes:  Cum sa iti impresionezi iubita

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.