Comitetul Executiv al FRF din luna iulie a votat schimbări importante pentru fotbalul românesc, unele aplicate din viitoarele sezoane, dar și destul de multe care se aplică chiar din acest sezon. În acest sens, s-a votat pentru o schimbare de regulament în ceea ce privește reprogramarea meciurilor din Liga a II-a față de ora oficială, iar ASU Politehnica e direct afectată.

În prezent, în cazul partidelor de Liga a II-a din etapele de la sfârșit de săptămână (rundele intermediare de la mijloc de săptămână au alt regim orar), cluburile puteau solicita reprogramarea față de ora 11.00 până inclusiv la ora 18.00. Ceea ce trecea de această oră era permis, dacă gazdele plăteau o noapte de cazare în plus oaspeților, cu excepția situației când aceștia veneau dintr-o localitate situată la mai puțin de 150 de km față de locul de disputare a meciului oficial. ASU Politehnica juca frecvent după prânz, tocmai pentru a aduce cât mai mulți suporteri la stadion.

De interes:  Medicamentele pentru anxietate și cauzele probabile ale apariției ei

De acum încolo, lucrurile se complică. Regulamentul de Organizare a Activității Fotbalistice a fost modificat, iar reprogramările se pot solicita fără plata cazării oaspeților până la cel târziu ora 14.00, în cazul ligii secunde. Așadar, va fi mult mai complicat de jucat seara. Modificările de regulament se referă la meciurile netelevizate, pentru că în cazul celor transmise, televiziunile plătitoare de drepturi decid programările.

Modificarea de regulament a fost votată în unanimitate în Comitetul Executiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.