„Pentru mine a fost un șoc!”

SCM Poli a muncit serios pentru victoria cu 31-29 obținută duminică, în primul meci din dubla manșă cu Olympiacos Pireu, din turul II preliminar al Cupei EHF. A doua zi după succes, în presa elenă a apărut informația cum că Pero Milosevic va prelua echipa din Atena, de la vară! Muntenegreanul a comentat informația și a vorbit și despre returul de săptămâna aceasta, unul considerat infernal.

Pero Milosevic a precizat că ce au scris grecii e fals și că niciodată în cariera sa de antrenor nu a purtat discuții cu vreun club din Elada! „Un ziarist foarte cunoscut în Grecia și nu numai a scris că am semnat din iunie 2020 un contract pe doi ani. Fiecărui antrenor îi place să se scrie așa ceva, dar mie nu, pentru că nu e adevărat. După meciul de cupe europene clubul a organizat un dineu cu cei de la echipa adversă și arbitrii. Eu am stat cu portarul Tsilimparis, cu care am mai lucrat, și cu managerul lor sportiv. Am făcut o poză de grup, care a ajuns la acel jurnalist. Am semnat un contract până în 2020, iunie. Nu am semnat cu nimeni. Am avut multe oferte să plec de aici de când am venit la Timișoara, și din România, și din Slovenia, și din Asia. Am rămas aici, deși erau multe probleme. Sunt foarte mulțumit aici din punct de vedere al familiei, publicului, presei, orașului. Probabil au vrut să ne destabilizeze puțin. Olympiacos e un nume mare. Am primit ieri o grămadă de mesaje, din multe țări. Pentru mine a fost un șoc”, a precizat Pero Milosevic.

De interes:  5 motive pentru a purta un ceas

Returul, într-un vulcan!

Poli are destul de mulți accidentați, iar pentru retur, clubul vrea să mai recupereze dintre ei. „Vom încerca să facem orice ca să-l recuperăm pe Marius Sadoveac. A făcut un RMN și are o ruptură fibrilară mică. Dragas e accidentat, ar mai avea nevoie de timp de recuperare, dar se va antrena pentru a ajuta măcar zece minute. Acolo ne va aștepta un vulcan. Vor face orice ca să câștige. Iată și cum au scos știrea că eu am semnat cu ei. Pribanic sigur va juca, se antrenează normal săptămâna aceasta, dar nu va fi 100%. Păiuș și Tcaciuc sigur nu vor juca”, a punctat antrenorul.

Milosevic e convins, mai ales după articolul de luni, că Olympiacos va încerca să le facă viața un iad timișorenilor la retur. „Trebuie să jucăm fenomenal, în apărare, în poartă. Trebuie să facem un joc complet și să începem foarte bine, pentru a pune presiune pe ei. Ei sunt cei care au nevoie de victorie și dacă meciul nu va încep bine pentru ei, vor deveni stresați. Au interi buni, jucătorul bun din Belarus, numărul 18 a jucat zece ani în Germania, în Bundesliga. E foarte bun, dar are 39 sau 40 de ani. Trebuie să jucăm perfect. Trebuie să jucăm inteligent și în atac. Nu va fi ușor să jucăm fără stângaci sau aruncare de afară. Am jucat însă bine cu pivotul”, a adăugat Pero Milosevic.

De interes:  Ingrijirea corespunzatoare a danturii: Obiceiuri simple si eficiente de urmat

Partida retur se va juca sâmbătă, la Atena, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.