Ferma primarului comunei Dangeni a fost incendiata

Ferma primarului comunei Dangeni a fost incendiata

Ferma de capre a primarului comunei Dangeni a fost incediata in noaptea de vineri spre sambata.  Acesta este convins ca focul a fost pus intentionat si planuieste o razbunare.

Potrivit News In au fost incendiate peste 100 de tone de furaje.

„20 de pompieri din Trușești, Săveni și Botoșani au intervenit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu cinci autospeciale cu apă și spuma, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un depozit de furaje de pe raza comunei Dângeni. La sosirea forțelor de intervenție la fata locului, ardeau circa 90 tone de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la alte 90 de tone de furaje. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri. Pe timpul intervenției, autospecialele au fost realimentate de mai multe ori. Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece a fost verificat fiecare metru pătrat pentru a se elimina riscul de reaprindere”,  au transmis reprezentantii ISU Botosani

Primaul comunei Dangeni, Catalin Rotundu a declarat „Este fermă de capre acolo, cu depozit de furaje. Mi-a dat foc. Este a patra oară. 2010, 2014, 2016 și acum. Poliția a clasat dosarele tot timpul, deși au fost și imagini. Mi-a dat foc la club în 2010, aveam un club și mi-au dat foc, a ars tot, apoi la un bar, un magazin, acum la fermă. Nici nu eram primar, la primele două nu eram primar. Eram în campanie, în precampanie. Nu știu nimic. Nu pot să-mi dau seama. Tot timpul a fost politic. Și tot timpul în ani preelectorali, adică în ani în care am avut conflicte politice. Eu nu am dormit toată noaptea. De la 21.00 și până la 07.00, când au stins incendiul. M-a anunțat un vecin care a văzut. Sute de tone de furaje au ars”.

De interes:  Directorul adjunct demisionar de la Transal, ofertat de primarul Borcean cu o funcție care nu există! Mihai Minea îl amenință pe viceprimarul Isac cu plângere penală

Politia a deschis o ancheta in acest caz iar pentru mai multe stiri politice va invitam sa accesati site-ul https://newsin.ro/politica/ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.