există trădători în PSD! „Analiza este făcută! Inclusiv acum se face…”

Luminiţa Jivan nu poate trece peste cele afirmate public de Liviu Dragnea. Şi ea este convinsă că în PSD Caraş-Severin există oameni nefideli partidului. Probabil după principiul: „Cine nu-i cu șefa’ e împotriva partidului!”.

De când a preluat conducerea social-democraţilor din Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan urmăreşte pas cu pas atât implicarea, cât şi devotamentul colegilor de partid, lăsând să se-nţeleagă faptul că nicio trădare nu va fi trecută cu vederea, fiecare răspunzând în cazul în care se dovedeşte că s-au încurcat borcanele.

Urmare a schimbărilor, din ultima perioadă, prin care au trecut PSD-iştii cărăşeni, nu e de mirare remarca lui Liviu Dragnea din cadrul Conferinţei extraodinare judeţene de alegeri la PSD Caraş-Severin, şi anume că, totuşi, există oameni în interiorul organizației care nu sunt 100% devotaţi partidului.

În legătură cu procesul de identificare a celor neloiali partidului, preşedintele PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, detaliază pentru expressdebanat.ro: „Cu privire la această problemă, analiza este făcută! Inclusiv în momentul de faţă se face o analiză. Este foarte clar că pragul europarlamentarelor este şi un moment de bilanţ şi pentru PSD Caraş-Severin, cum este pentru toată ţara. Este clar că se face o analiză şi sunt urmărite evoluţia şi implicarea”.

Referitor la existenţa trădătorilor printre social-democraţii cărăşeni, acest lucru va ieşi, cel mai probabil, la iveală imediat după alegerile europarlamentare, acestea reprezentând, de fapt, proba de foc sau testul suprem cu privire la acest subiect: „Da, la momentul europarlamentarelor vom vedea care, cum! Se va face o analiză şi vom hotărî ce vom face pe viitor”.

Convinsă de neloialitatea a doar 1% dintre cei care o înconjoară, deputata Luminiţa Jivan se mândrește cu ceilalţi, crede ea, 99% de social-democraţi, despre care afirmă că îi caracterizează unitatea şi determinarea: „Vreau să vă spun că suntem o organizaţie 99% unită, o organizaţie de tineri care doresc să facă ceva pentru judeţul Caraş-Severin, să vină în întâmpinarea cetăţenilor, să rezolve probleme. Suntem cât se poate de uniţi şi de determinaţi să facem lucruri bune pentru cărăşeni”.

De interes:  Cabana 7 Brazi din Oravița, cuprinsă de flăcări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.