Luminiţa Jivan nu poate trece peste cele afirmate public de Liviu Dragnea. Şi ea este convinsă că în PSD Caraş-Severin există oameni nefideli partidului. Probabil după principiul: „Cine nu-i cu șefa’ e împotriva partidului!”.

De când a preluat conducerea social-democraţilor din Caraş-Severin, deputata Luminiţa Jivan urmăreşte pas cu pas atât implicarea, cât şi devotamentul colegilor de partid, lăsând să se-nţeleagă faptul că nicio trădare nu va fi trecută cu vederea, fiecare răspunzând în cazul în care se dovedeşte că s-au încurcat borcanele.

Urmare a schimbărilor, din ultima perioadă, prin care au trecut PSD-iştii cărăşeni, nu e de mirare remarca lui Liviu Dragnea din cadrul Conferinţei extraodinare judeţene de alegeri la PSD Caraş-Severin, şi anume că, totuşi, există oameni în interiorul organizației care nu sunt 100% devotaţi partidului.

În legătură cu procesul de identificare a celor neloiali partidului, preşedintele PSD Caraş-Severin, Luminiţa Jivan, detaliază pentru expressdebanat.ro: „Cu privire la această problemă, analiza este făcută! Inclusiv în momentul de faţă se face o analiză. Este foarte clar că pragul europarlamentarelor este şi un moment de bilanţ şi pentru PSD Caraş-Severin, cum este pentru toată ţara. Este clar că se face o analiză şi sunt urmărite evoluţia şi implicarea”.

Referitor la existenţa trădătorilor printre social-democraţii cărăşeni, acest lucru va ieşi, cel mai probabil, la iveală imediat după alegerile europarlamentare, acestea reprezentând, de fapt, proba de foc sau testul suprem cu privire la acest subiect: „Da, la momentul europarlamentarelor vom vedea care, cum! Se va face o analiză şi vom hotărî ce vom face pe viitor”.

Convinsă de neloialitatea a doar 1% dintre cei care o înconjoară, deputata Luminiţa Jivan se mândrește cu ceilalţi, crede ea, 99% de social-democraţi, despre care afirmă că îi caracterizează unitatea şi determinarea: „Vreau să vă spun că suntem o organizaţie 99% unită, o organizaţie de tineri care doresc să facă ceva pentru judeţul Caraş-Severin, să vină în întâmpinarea cetăţenilor, să rezolve probleme. Suntem cât se poate de uniţi şi de determinaţi să facem lucruri bune pentru cărăşeni”.

De interes:  Samsung Galaxy Tab S7 si S7 Plus: Avantaje si dezavantaje

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.