Sondaj Inscop: PSD a urcat fulminant în preferințele românilor – Diferența dintre social-democrați și liberali este URIAȘĂ

PSD se află în topul preferințelor românilor, într-un sondaj de opinie realizat de INSCOP Research la comanda Partidului Social Democrat, în perioada 15-25 octombrie 2021. Formațiunea condusă de Marcel Ciolacu ar câștiga detașat alegerile, dacă ar avea loc duminica viitoare, cu peste 35%. PNL se situează pe locul al doilea, la mai bine de 10 procente, în timp ce poziția a treia este ocupată de AUR, cu aproape 14% din procente. USR este abia pe 4, cu 12%.

PSD a urcat fulminant în preferințele românilor, în timp ce PNL pierde tot mai mult din încredere, fiind văzut ca fiind principaul responsabil pentru „degringolada”politică actuală. Guvernul e tras la răspundere de români, care nu mai au încrederere că PNL poate duce la îndeplinire promisiunile din campanie.

Referitor la partidul care ar putea salva sistemul de Sănătate din România, respondenții consideră că PSD este partidul salvator, la o distanță de 9 procente de PNL și 20 de USR.

De interes:  Culisele statului paralel - Ludovic Orban, dezvăluiri incendiare: de ce l-a protejat pe Klaus Iohannis

 

Imagine

Imagine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.