Evoluția cerceilor | ilisio.ro

Cerceii sunt una dintre cele mai vechi piese de bijuterii și dovezi istorice ale utilizării lor pot fi găsite pe toate continentele. Dar cum au devenit populari cerceii în primul rând? Poate că cea mai timpurie formă de modificare a corpului a fost piercing-ul. A fost folosit pentru a indica statutul, rangul sau pentru a demonstra bunăstarea. De exemplu, știm că vechii evrei purtau cercei de aur pentru a-și etala bogăția și pentru a se împodobi. Grecia antică și Roma erau și ele mari fane ai cerceilor, în special cei cu pandantive conice, care erau foarte la modă.

Grecii și românii purtau aceste bijuterii pentru a-și etala bogăția și pentru a le spori frumusețea. Cu cât proprietarul este mai bogat, cu atât materialele sunt mai scumpe și designul este mai complicat. În alte societăți antice, bărbații purtau și cercei, dar în Roma antică și Grecia, cerceii erau purtați în principal de femei. De exemplu, știm că urechile faraonilor egipteni au fost străpunse în urmă descoperirilor din mormântul lui Tutankhamon. În timpul Renașterii, au devenit din nou la modă. În a două jumătate a secolului al XVI-lea, domnii englezi au dezvoltat un gust deosebit pentru perle și cercei placați cu aur.

De interes:  Descoperire șocantă: O gustare de post are până la 50 de E-uri

Piercing-ul urechii era o practică răspândită în rândul femeilor la începutul anilor 1970. Cerceii sunt unul dintre articolele de bijuterii pe care oamenii le poartă cel mai mult în zilele noastre. Mulți bărbați și femei își pun urechile, adesea de mai multe ori, permițându-vă să purtați mai multe stiluri de cercei lungi simultan. Cerceii sunt probabil mereu la modă.

Un articol unic

Fiecare bijuterie creată are propriile sale caracteristici distincte. Acestea sunt articole unice care nu sunt produse în serie sau vândute în magazine. A fi singurul proprietar al unei bijuterii dezvăluie multe despre tine. De fiecare dată, există ceva personalizat pentru tine și trebuie să priviți în jur dacă sunteți interesat de o piesă de bijuterii copacul viețiidistinctive realizate manual. Apreciez sprijinul tău pentru o cauză mai mare decât tine.

Folosirea expresiei „bijuterii lucrate manual” ar sugera că a fost creată de mâini umane, așa că, pentru a fi clar, aceasta ar putea fi puțin evidentă. Deși o mașină poate produce un număr mare de unități, calitatea designului nu va fi nici pe departe la fel de meticulos creată ca cea făcută de o persoană. Principala distincție este concentrarea pe lucrurile mărunte. Piesa pe care o cumpărați deține multă dragoste și grijă, deoarece s-a petrecut mult mai mult timp pe ea.

De interes:  Anchetă de proporții în Iași. Femeie, lovită cu pumnul și trântită la pământ de un polițist VIDEO

Resurse selectate manual

Producătorii de bijuterii sunt mândri de munca lor, astfel că folosesc doar cele mai bune componente. Ei doresc ca produsele lor să iasă în evidență față de orice altceva ați putea descoperi într-un magazin și să fie distinctive. Toate materialele sunt atent alese manual, având în vedere gusturile clienților lor. Cel mai bun aspect al acestui lucru este că produce ceva pe care nici mașinile, nici alte persoane nu pot duplica, în plus că vă oferă cel mai bun material de cel mai înalt calibru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.