Primarul Dominic Fritz: ”Timişoara este de azi în scenariul verde. Este rezultatul unor luni de sacrificii”

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că oraşul se află în scenariul verde, după ce incidenţa a scăzut, şi este de părere că acest lucru se datorează sacrificiului făcut de timişoreni. Fritz a adăugat că ”vaccin cu vaccin” se va reveni la normalitate.

”Timişoara este de azi în scenariul verde, după ce rata de infectare cu Covid-19 a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori. Este rezultatul unor luni de sacrificii pentru noi toţi, dar care, până la urmă, le-am făcut pentru a salva vieţi.   Am pierdut în aceste luni şi oameni dragi nouă, de care ne vom aminti mereu. A venit însă timpul să arătăm că timişorenii şi spiritul acestui oraş nu pot fi înfrânte. Este momentul să fim uniţi şi să reconstruim”, a scris Dominic Fritz pe pagina sa de Facebook, citat de news.ro.

 

Edilul Timişoarei mai anunţă că se va putea reveni la spectacole şi în restaurante, însă în limita unei capacităţi de 50 la sută.

De interes:  Dumbrăvița rămâne în carntină. Măsura a fost ridicată în celelalte localități periurbane

 

”De azi putem reveni la spectacole, în cinematografe, în restaurante, în limita unei capacităţi de 50 la sută. De azi, treptat, ne reluăm vieţile pe care le aveam înainte de această boală. Lupta cu această pandemie nu s-a terminat, dar, zi cu zi, vaccin cu vaccin, vom reveni la normalitatea pe care noi toţi o vrem”, a mai scris Dominic Fritz.

 

Sâmbătă, rata de infectare în oraş era 1,40 la mie. 

Sursa: Realitatea Din USR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.