Cum alegerile bat la ușă, structurile centrale ale Pro România au trimis oameni care să vadă starea filialelor județene și să dea sfaturi fiecărei organizații. În Timiș a venit senatorul de Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, care a lăudat activitatea organizației din Banat, în perspectiva alegerilor de anul viitor. Deocamdată însă partidul încă își mai caută candidat pentru Primăria Timișoara.

Țuțuianu a venit să facă pregătiri pentru campania electorală și să evalueze activitatea filialelor. Săptămâna aceasta au fost inspectate filialele din sectoarele 2 și 3 ale Bucureștiului, cele din Prahova, Brașov, Sibiu, Hunedoara, Caraș și Hunedoara. „O evaluare pe care am făcut-o pe baza unei fișe complexe, cu foarte multe întrebări la care colegii au trebuit să răspundă pentru că dincolo de alegerile prezidențiale ne așteaptă anul 2020 și probabil cea mai complicată competiție electorală, de la alegerile locale de anul viitor. Le-am explicat colegilor că trebuie să avem mai mulți membri, că trebuie să avem structuri de tineret, femei, pensionari, trebuie să avem organizații în fiecare localitate și să identificăm candidații pentru primărie, consilii locale și consilii județene. Partidul merge într-o direcție bună. Nu e deloc ușor să crești un partid, dar suntem cu toții optimiști.”, spune Țuțuianu.

De interes:  Ghidul esential pentru planificarea unei nunti pe plaja

Timișul rămâne unul dintre județe unde Pro România stă bine, în ceea ce privește zona de după Carpați, raportat la capitală. „Este o filială care a crescut, este printre filialele bune pe care le avem, în special în zona Ardealului, Transilvaniei. În Timiș, Satu Mare și Hunedoara am avut rezultate bune la europarlamentare, am depășit pragul electoral. În majoritatea județelor din zonă, rezultatele nu au fost cele pe care le așteptam. Cele mai bune rezultate le-am avut în zonele tradițional de centru-stânga, Oltenia, Muntenia și Moldova.”, a explicat Țuțuianu.

În iarnă, Pro România Timiș va avea și candidatul pentru Primăria Timișoara. „Am identificat câțiva potențiali candidați pentru Primăria Timișoara, avem în vizor câteva nume. Încercăm să-i convingem și să luăm cea mai bună decizie. Vom face un sondaj în perioada următoare a alegerilor prezidențiale, urmând ca în ianuarie-februarie să se găsească un candidat pentru primărie.”, a explicat deputatul Pro România de Timiș, Adrian Pau.

De interes:  Daca ai nevoie de bani urgent – agentia de amanet auto este solutia!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.