Atunci cand alegem o activitate pe placul nostru, ne straduim intotdeauna sa cantarim multi factori care vor influenta procesul in sine si rezultatele muncii noastre. Acest articol atinge un subiect recent popular – pictura pe numere. Acest hobby are multe beneficii. In primul rand, aceasta este o ocupatie familiara noua inca din copilarie. Aproape fiecarui copil, fara exceptie, ii place sa se joace cu imagini colorate, sa deseneze ceva si sa incante adultii vesnic ocupati. De asemenea, acest gen de divertisment calmeaza, duce la ganduri bune. Iar la final, puteti obtine un material aproape de lux care, daca se doreste, poate fi vandut cu usurinta.

Puteti sa va vindeti tablourile pe numere terminate?

Pentru a vinde o pictura pe numere buna, trebuie sa fiti atenti la o serie de recomandari. Initial, ar trebui sa alegeti tehnica de desen si pictura. Desenati in lumina puternica, aplicati un strat gros de vopsea pe panza, incercati sa scapati de micile goluri de pe panza (datorita suprafetei sale aspre). La sfarsitul lucrarii, va veti putea bucura de o imagine frumoasa texturata. Un tampon de vata, un burete, o scobitoare vor transforma pictura in procesul de colorare, facandu-l mai precis. Cand tabloul este pictat, incadrati-l frumos, nu il puneti in spatele unei sticle, ceea ce poate strica pitorescul si naturaletea lucrarii. Spre deosebire de tehnica de a desena din figura centrala, este mult mai bine sa desenati din stanga sus (pentru cei ce picteaza cu maina dreapta) sau din dreapta (pentru stangaci). Acest lucru va impiedica murdarirea sau patarea panzei.

De interes:  Cele mai bune jocuri de care te poti bucura impreuna cu partenerul tau

Sunt picturile pe numere valoroase?

Valoarea unor astfel de picturi pentru arta este scazuta. Majoritatea criticilor nu definesc astfel de picturi drept picturi. Cu toate acestea, in comertul pe internet pe piata cererii, astfel de picturi au ocupat recent pozitii foarte bune. Valoarea picturii este afectata de numarul de celule grila de pe panza. Tehnica de vopsire, calitatea vopselelor, care nu ar trebui sa se usuce in proces, este placuta la vedere si afecteaza costul.

Ce puteti desena pentru a vinde mai tarziu pictura pe numere?

Pentru cumparatorii acestui segment sunt de valoare tablourile ale caror teme sunt legate de aspectele pozitive ale vietii noastre. Poate fi o natura statica cu flori sau fructe, un cuplu de indragostiti, animale, o tema urbana care infatiseaza orasele dvs. preferate etc.

Desenati cu si din placere. Atunci rezultatul va va multumi cu siguranta pe dumneavoastra, pe cei dragi si pe clientii dumneavoastra!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.