copil

În România, peste 8.000 de copii sunt diagnosticaţi, oficial, cu o tulburare mintală care îi condamnă la discriminare.

ADHD – sau Sindromul hiperkinetic cu deficit de atenţie – se manifestă prin agitaţie extremă sau lipsă de atenţie accentuată. Acestea sunt o parte dintre simptomele care pot afecta viaţa copiilor cu ADHD, dacă nu sunt tratate.

În România însă, copiii cu ADHD sunt marginalizaţi sau chiar excluşi din şcoli, din lipsa de pregătire a multor cadre didactice.

Privind prin cercetările făcute pe tema biorezonanței, o abordare holistică interesantă a medicinei integrative, am găsit câteva descoperiri interesante care sugerează o îmbunătățire a simptomelor ADHD cu utilizarea biorezonanței.

Deci, dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre acest tratament promițător, vă rugăm să ne urmați în ceea ce trebuie să vă împărtășim!

Ce trebuie să știți despre tulburarea ADHD la copii?

ADHD este, din păcate, destul de frecventă la copii. De obicei, se crede că un copil hiperactiv se comportă greșit până la diagnostic, fiind incapabil să stea liniștit chiar și când i se spune, să vorbească constant și chiar să-i întrerupă pe ceilalți din jurul său, lovindu-se de lucruri și așa mai departe.

De interes:  Cum alegi perechea potrivita de adidasi ortopedici?

Copiii cu ADHD sunt, de asemenea, incapabili să se concentreze și să acorde atenție, pe lângă faptul că sunt impulsivi și hiperactivi. Există și o mulțime de alte simptome care pot fi prezente. Până în prezent, Adderall și Ritalin, printre multe alte opțiuni de medicamente, sunt utilizate pentru tratarea acestei afectiuni.

Insa, efectele secundare provocate de medicamentele pentru ADHD sunt severe. Pacienții care iau medicamente pentru a-și trata tulburarea pot prezenta adesea tensiune arterială mai mare, oboseală mentală, dureri de cap, amețeli și probleme cu somnul.

Ce este biorezonanta?

Terapia cu biorezonanță este considerată a fi una dintre cele mai bune abordări holistice în medicina integrativa în acest moment. Dezvoltată și practicată în principal în Germania, terapia prin biorezonanta promite să vă ajute cu probleme medicale obișnuite, cum ar fi dependența de nicotină, probleme gastro-intestinale, umăr înghețat și chiar cu unul dintre cele mai frecvente tipuri de artrită – artrita reumatoidă.

Faptul că terapia cu biorezonanță și profesioniștii medicali specializați în această opțiune de tratament tind să caute întotdeauna o cauză care stă la baza unei afecțiuni, îi determină pe medici să stabilească o legătură între ADHD și tulburarea metabolică. S-a constatat că procesul de detoxifiere a ficatului, limfelor, intestinului și rinichilor la pacienții testați nu funcționează eficient. Mai mult, s-au găsit stresuri care duc la tulburări metabolice și sunt legate de prezența metalelor grele, intoleranțelor alimentare, antibiotice și a altor câteva particule în corpul pacientilor. Se spune că toate acestea determină combinarea pirolilor în organism cu vitamina B6 în locul acidului biliar, care se leagă apoi de zinc. Acest lucru duce la un deficit acut de zinc și vitamina B6 la pacienți.

De interes:  Educație altfel în cartierul Mociur. Nevo Parudimos organizează o școală de vară presărată cu distracții

Terapia cu biorezonanță poate fi utilizată pentru a curăța în mod eficient ficatul și orice alte tulburări metabolice găsite la pacient, ceea ce duce adesea la o îmbunătățire semnificativă a simptomelor experimentate de pacient.

Este bioresonanta o terapie sigura pentru copii?

Studiile realizate pana in prezent arata ca biorezonanța este, cu adevărat, o opțiune de terapie sigură, neinvazivă, nedureroasă, care oferă copiilor șansa de a se trata folosind puterea de vindecare a corpului, fără a fi nevoie să utilizeze niciun medicament sau să se supuna unei intervenții chirurgicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.