ESAFE.ro – magazinul online de unde poți cumpăra mănuși de protecție de foarte bună calitate

Suntem un magazin online specializat în comercializarea de echipamente  de protectie precum îmbrăcăminte, încălțăminte de protecție, echipamente pentru protecția capului, pentru persoanele care lucrează la înălțime sau în medii riscante precum construcții, confecții metalice, etc.

Produsele comercializate de noi sunt de foarte bună calitate și îndeplinesc standardele europene pentru securitatea în muncă cu succes!

Oferta magazinului online eSAFE.ro mai include și o gamă foarte variată de mănuși pentru protecție. Prețurile nu sunt mari!!

Vă recomandăm să achiziționați de la noi mănuși de protecție confecționate din piele de bună calitate model Hobby marca ARDON. Acest model de mănuși nu costă mult și îndeplinește standardele EN388 2X11. Mănușile de protecție EASY sunt realizate din piele de oaie, mănușile din piele și bumbac tip ELTON sau mănușile de protecție GINO WINTER sunt alte tipuri de mănuși pe care vi le recomandăm cu încredere.

Sunt foarte utile pentru o diversitate mare de activități fizice riscante care pot răni mâinile dar și pentru transport sau manipularea mărfurilor.

De interes:  Săulescu aduce liniștea în Valea Domanului

Ce alte modele de mănuși de protecție mai sunt incluse în oferta magazinului online eSAFE.ro?

            În afară de modelele de mănuși confecționate din piele bovină, de capră sau oaie mai sunt incluse în ofertă foarte multe modele de mănuși din latex care vă pot fi utile pentru protecția persoanelor care realizează activități riscante în diferite domenii de activitate.

În acest sens, vă recomandăm și modelul de mănuși impregnate în latex Petrax Double sau Winwife sau modelul Jojo marca ARDON. Modelele de mănuși MaxiCut Oil 44-305, Maxiflex Active, Endurance 34-847 sau 42-848, modelul Maxiflex Ultimate 34-874, modelul Maxifoam Lite, mănușile de protecție Novatril, Regard, mănuși de protecție pentru sudură 4TIG sau modelele DICK KNUCKEL sau DICK MAX sunt produse apreciate deja de foarte mulți dintre clienții noștri.

Oferta magazinului online eSAFE.ro mai include și mănuși fără degete, mănuși de protecție confecționate din material textil, mănuși din tricot foarte ușor de utilizat, mănuși MAXICHEM CUT NITRIL 1 4MM, mănuși NITRAX, etc.

De interes:  Patru beneficii ale utilizarii masinilor de taiat cu plasma in confectiile metalice

La fel de diversificate sunt și categoriile pentru îmbrăcăminte de protecție precum și cele pentru încălțăminte de protecție. Este suficient să răsfoiți cu răbdare paginile de prezentare ale magazinului online eSAFE.ro pentru a descoperi toate opțiunile pentru un mediu de lucru sigur.

Pentru că avem suficientă experiență în achiziționarea și comercializarea de echipamente de protecție de foarte bună calitate, putem onora atât comenzi mici cât și comenzi mari. Livrăm în toate regiunile țării, termenul este scurt 48 ore-30 de zile în funcție de cantitatea comandată și de stocul disponibil. Pentru comenzi mai mari de 999 lei transportul este complet GRATUIT!!

Studiați cu atenție și modelele de bocanci de lucru , pantofi de lucru, sandale de protecție, produse pentru lucrul la înălțime sau produsele pentru protecția capului. Foarte puține magazine online reușesc să puna la dispoziția clienților săi modele atât de variate de produse destinate securității în muncă.

Pe site sunt postate pentru fiecare produs în parte normele de securitate conforme.  Pentru precizări suplimentare ne puteți contacta și telefonic sau ne puteți trimite un mesaj la adresa de mail office@esafe.ro. Așteptam să ne cunoaștem cât mai curând! SUCCES la cumpărături!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.