Emoții pentru handbaliștii rosso-neri. În prima etapă din Liga Zimbrilor, reșițenii se bat cu „Lupii Buzăului” – Banat FM

Emoții pentru handbaliștii rosso-neri. În prima etapă din Liga Zimbrilor, reșițenii se bat cu „Lupii Buzăului”

Începând din 15 iulie, handbaliștii reșițeni au tras tare la antrenamente și în jocurile de verificare, iar acum sunt gata să vadă dacă eforturile lor au fost de ajuns pentru a face față pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Primul examen oficial e programat joi, când elevii lui Ilie Vaidasigan vor primi acasă replica formației Handbal Club Buzău 2012.
„Ne așteaptă un meci dificil, primul meci al CSM-ului în Liga Națională, așteptăm ca iubitorii handbalului să vină la Sala Polivalentă în număr cât mai mare și să ne susțină, pentru că avem nevoie de ei. Echipa din Buzău este un adversar incomod, a promovat anul trecut în Liga Națională și a reușit să se salveze de la retrogradare. De asemenea, a făcut câteva transferuri importante și a adus câțiva jucători cu nume, cum ar fi Alin Șania. Au mai adus și un jucător din liga franceză de handbal. Ca să spun așa, o să-i simțim pe pielea noastră în data de 29 august”, a declarat antrenorul Ilie Vaidasigan.
CSM Reșița a disputat ultimele meciuri de verificare la mijlocul acestei luni, în cadrul turneului de la Făgăraș. Reșițenii au pierdut la un singur gol, 26-27, meciul cu Minaur Baia Mare, și au câștigat cu scorul de 35-28 jocul cu CSU Suceava. În aceeași perioadă, „Lupii Buzăului” au organizat acasă un puternic patrulater amical, la care au mai participat CSM București, CSM Vaslui și Handbal Club Dobrogea Sud. Buzoienii au câștigat la un gol meciul cu CSM Vaslui și au pierdut la diferențe destul de mari celelalte două partide. Ultimul joc amical al Buzăului a avut loc pe 21 august, când viitorii adversari ai Reșiței au pierdut, scor 35-24, la HC Dobrogea Sud. Partida CSM Reșița – HC Buzău 2012, joc programat în etapa inaugurală a Ligii Zimbrilor, se va disputa joi, de la ora 17.00, în Polivalenta reșițeană.

De interes:  Heads and Tails (Cap și pajură) – BANAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.