După Buzău, vine Bacăul! Handbaliștii rosso-neri vor revanșa în meciul care contează – Banat FM

După Buzău, vine Bacăul! Handbaliștii rosso-neri vor revanșa în meciul care contează

După egalul scos într-un final incendiar în fața Buzăului, handbaliștii CSM-ului se pregătesc pentru cel de-al doilea joc pe teren propriu în Liga Zimbrilor. La exact o săptămâna de la startul contra Buzăului, rosso-nerii primesc replica formației CSM Bacău, pe care au întâlnit-o și în această vară, în cadrul unui test amical disputat tot la Reșița. Moldovenii s-au impus atunci la un singur gol, 23-22, iar rosso-nerii speră să-și ia revanșa în meciul care contează.
„Cu siguranță va fi un meci diferit, pentru că va fi altă presiune, atât pentru noi cât și pentru ei. Ei au presiunea rezultatului, deoarece au obiective mai mărețe, dacă pot să spun așa, decât noi – în sensul că își doresc să se califice în cupele europene. Noi ne propunem evitarea retrogradării. După cum am mai declarat, e cea mai grea ediție de campionat pentru noi, și fiecare meci este greu, dar facem tot ce ne stă în putere pentru a acumula cât mai multe puncte. Din fericire, nu avem probleme de lot, se lucrează normal la antrenamente. Ne dorim să vină în continuare publicul la sală, ei sunt cei care ne dau imboldul de care avem nevoie la fiecare meci”, a declarat veteranul Mișa Rohozneanu.
La rândul său, jucătorul Claudiu Dediu și-a exprimat speranța că Reșița va putea depăși de această dată puternica grupare din Bacău. „Echipa Bacăului este o echipă foarte bună, s-a întărit mult în perioada de vară, și cu siguranță ne va aștepta un meci foarte greu. Ne pregătim intens și ne dorim să încheiem victorioși acest meci, pentru a mulțumi suporterii și a-i face să vină în număr cât mai mare la sală.”
Meciul CSM Reșița – CSM Bacău, joc programat în cadrul celei de-a doua etape a Ligii Zimbrilor, se va disputa mâine, de la ora 17.00, în Polivalenta reșițeană. În runda inaugurală de săptămâna trecută, CSM Reșița a încheiat nedecis meciul disputat acasă cu Buzăul, în vreme ce moldovenii vin după un succes la limită, 25-24, pe teren propriu, contra Dunării Călărași.

De interes:  Incendiu intr-un bloc din Timisoara: flăcările au izbucnit la etajul doi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.