Colinde cu torțe aprinse și tobe pentru victimele accidentului din Petroșani

Colinde cu torțe aprinse și tobe s-au auzit pe străzile din Timișoara pentru copiii răniți în accidentul de la Petroșani. Banii adunați de suporterii lui Poli din Peluza Sud vor ajunge la familiile victimelor. În spitalele din Timișoara sunt internați trei copii, care se află în stare gravă. Medicii sunt însă optimiști și spun că evoluția celor mici după operații este una încurajatoare

Zeci de oameni care au trecut prin centrul Timișoarei și au aflat că banii strânși vor ajunge la copiii accidentați au donat sume importante de bani, pentru a le veni în ajutor.

„Este super trist ce se întâmplă. Și mai ales în preajma sărbătorilor. Suntem alături de ei”, „Nu văd o problemă să strângem bani pentru familiile care au fost afectate”, spun câțiva dintre localnici.

Șapte copii au fost izbiți în plin, pe trecerea de pietoni, de o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 19 ani. Șoferul nu avea permis de conducere și mai mult, era beat și drogat.

De interes:  Alexandra Păcuraru: Noi lăsăm trădătorii să pună lacătul pe tot? Nu v-ați săturat de „patriHoți”?

„Este o acțiune organizată ad-hoc pe sfârșit de an, de sărbători. Din păcate, a apărut nefericitul accident de la Petroșani și ținem să fim alături de victimele accidentului și de familiile acestora”, spune organizatorul.

Băiatul în vârstă de 14 ani care era intubat în Secția de Terapie Intensivă a fost detubat și, din fericire, evoluția lui, spun medicii, este una cât se poate de bună. 

 

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.