Doamne, fă o minune, să o trimitem în Parlamentul European pe Luminița noastră! Ceva mai ridicol?!

Mulți dintre social-democrații cărășeni au depășit în campania electorală și chiar în zilele de după aflarea rezultatelor limitele penibilului și ridicolului. Șeful APIA Caraș-Severin se poate înscrie însă, cu ușurință, și pentru alte titluri de glorie!

Dumitru Stepanescu pare să fi simțit că pentru PSD vine dezastrul la acest scrutin pentru Parlamentul European și, așa cum face orice om atunci când îi e greu, i-a cerut sprijin lui Dumnezeu. Șeful APIA și-a lăsat colegii de partid muți de uimire cu un mesaj trimis chiar din Casa Domnului. „Sunt la biserică, unde înalț o rugăciune pentru PSD. Haideți să spunem toți deodată, «Doamne, fă-ne bucuria de a primi voturi, să o trimitem în Parlamentul European pe Luminița noastră. Doamne ajută!”, a scris Stepanescu pe canalul intern de comunicare al social-democraților cărășeni, făcând de prisos orice comentariu.

Dumnezeu a fost amintit și de directorul Direcției pentru Sport și Tineret Caraș-Severin în aceste zile. Chiar în ziua în care Liviu Dragnea a fost trimis în pușcărie! „Iartă-i Doamne că nu știu ce fac…!!!”, a fost reacția lui Narcis Lazăr după ce șeful său de partid a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

De interes:  De ce sunt festivalurile tradiționale din România cele mai importante evenimente culturale din țară?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.