Tu când ți-ai îmbrățișat ultima dată, cu patos, partenerul de viață înainte de cafeaua de dimineață? Când ai avut timp cu adevărat să te joci nebunește cu copiii? Tu când ai sunat ultima oară prietenii pentru a-ți cere iertare? De când nu ai mai vorbit cu părinții tăi, pe ton blând și mieros?

În toate marile nenorociri, există, ca miez, o mare bucurie. Depinde de fiecare dintre noi dacă în fața dezastrului suntem singuri sau rămânem alături de Dumnezeu.

Vom aborda lucrurile și din această perspectivă duhovniceasacă, alături de parintele Dan Damaschin “Ingerul copiilor” . Ulterior, cu Generalul Alexandru Grumaz, Iulian Chifu, Petrisor Peiu, Valentin Ionescu și alți specialiști din zona militară, geopolitică și economică vom desfășura și scenariul confruntării dintre paradigme, lumea euroasiatică vs. lumea nord-atlantica , China, Federația Rusă și Iran vs. Statele Unite, Marea Britanie și Europa. O confruntare teribilă între două modele de guvernanță planetară.

Vom avea telefoane de la frații din zonele roșii.

De interes:  Cele mai scumpe substanţe din lume – Crema hidratantă de lux „Creme de la Mer” – Banat FM

Te aștept, sa fim împreună pentru 3 ore cu sens!

The post Diseară de la 21.00: Oreste Teodorescu: “Dragoste în vremea Coronavirusului” appeared first on Realitatea de Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.