Bicicleta este probabil una dintre cele mai bune inventii, deoarece garanteaza un mijloc de transport de nadejde in orice anotimp, este ECO, nu costa mult si oricine poate beneficia de acest vehicul.

Datorita faptului ca nu necesita niciun fel de combustibil, bicicleta este alegerea multor studenti si angajati din Bucuresti pentru a se deplasa la locul de munca sau la Universitate. De regula, bicicleta nu necesita mentenanta complexa, ci doar mici reparatii si schimburi de piese biciclete care pot fi achizitionate de la bikexcs.ro.

Desigur pe site-ul magazinului se pot gasi o multime de piese bicicleta la preturi avantajoase.

Acest magazin ofera o gama vasta de accesorii atat pentru bicicleta, cat si pentru biciclisti, avand la dispozitie casti, manusi, cotiere, ochelari etc. Echipamentul pentru cel care foloseste bicicleta este la fel de important precum echipamentul motociclistului.

La ce ajuta casca

In timp ce castile nu previn o leziune a creierului, ele reduc riscul unei leziuni cerebrale structurale cu 85%. De asemenea, castile reduc riscul de rani fizice grave la nivelul capului, cum ar fi o fractura a craniului, impreuna cu alte leziuni structurale care pot aparea in leziunile cerebrale.

De interes:  Vremea 17 decembrie - Răcire bruscă a temperaturii

O casca functioneaza in trei moduri:

  • Previne contactul direct intre craniu si obiectul care afecteaza actionand ca o bariera mecanica intre cap si obiect;
  • Raspandeste fortele impactului pe o suprafata mai mare, astfel incat acestea sa nu fie concentrate pe o anumita zona a craniului;
  • Absoarbe energia de impact si reduce magnitudinea fortelor transmise craniului si creierului.

Bikexcs.ro este cel mai bun magazin piese biciclete cu preturi pentru toti, iar varietatea pieselor te face sa apelezi la ei iar si iar.

La ce ajuta ciclismul

Tototdata, ciclismul este o modalitate buna de a controla sau reduce greutatea, deoarece creste rata metabolica, creste masa musculara si arde grasimea corporala. Totusi, daca incerci sa slabesti, ciclismul trebuie combinat cu un plan de alimentatie sanatoasa.

Ciclismul regulat iti stimuleaza si imbunatateste inima, plamanii si circulatia, reducand riscul de boli cardiovasculare. Ciclismul intareste muschii inimii, scade pulsul de odihna si reduce nivelul de grasime din sange.

Conditiile de sanatate mintala, cum ar fi depresia, stresul si anxietatea, pot fi reduse prin mersul regulat cu bicicleta. Acest lucru se datoreaza efectelor exercitiului in sine si datorita placerii pe care o poate aduce mersul cu bicicleta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.