Rita Ora continuă promovarea albumului ”Phoenix” cu piesa ”New Look” | Official Video – Banat FM

Rita Ora continuă promovarea albumului ”Phoenix” cu piesa ”New Look” | Official Video

Rita Ora continuă promovarea albumului ”Phoenix” cu piesa ”New Look”. Videoclipul noului single a fost filmat în Dubai.

”New Look” ne-o prezintă pe Rita Ora în postura unui pilot de curse, clipul oferind publicului oportunitatea de a admira faimosul Meydan Bridge din Dubai. Videoclipul ar putea fi chiar un promo pentru oraș, pe YouTube apărând hashtag-ul #visitdubai.

Noul single ”New Look” este extras de pe albumul ”Phoenix”, lansat de Ora în noiembrie 2018. Discul a primit review-uri pozitive, fiind certificat cu aur în Canada și cu argint în UK.

Rita Ora a devenit cunoscută în 2012, odată cu lansarea single-ului ”Hot Right Now”. Piesa înregistrată împreună cu DJ Fresh a ajuns pe prima poziție în topul single-urilor din UK.

Câteva luni mai târziu a fost lansat albumul de debut al artistei, ”Ora”, care a urmat calea succesului pavată de primul hit. Discul a urcat în fruntea topului albumelor din Regatul Unit, Rita Ora devenind artista cu cele mai multe hituri în UK Singles Chart în 2012 – trei single-uri consecutive (”Hot Right Now”, „R.I.P.” și „How We Do (Party)”) au ajuns pe prima poziție în acest clasament.

De interes:  Șoferul care a lovit mortal o femeie și a fugit de la locul accidentului a fost prins

Rita Ora a concertat în 2017 pentru prima oară în România. Artista a făcut parte din line-up-ul primei ediții a festivalului NEVERSEA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.