Astăzi, vremea se va răci semnificativ față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult noros ziua, când pe arii extinse va ploua. Vor fi mai ales averse, care trecător mai pot fi însoțite de descărcări electrice. În Crișana și la munte, cantitățile de apă cumulate vor depăși 15…20 l/mp, izolat 30 l/mp. Pe creste, la peste 1700 m, pot fi și precipitații mixte. Noaptea cerul se va degaja treptat din vest. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări asociate averselor. Izolat fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 și 16 grade, iar cele minime între 5 și 9 grade.

Mâine, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări temporare. Local la deal și munte și pe arii mai restrânse în rest, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. La munte, la peste 1800 m altitudine, se vor semnala şi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ușoare ziua. Izolat fi condiții de ceață.

De interes:  Se pregătesc noi restricții. Când vor intra în vigoare și despre ce măsuri este vorba

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 20 de grade, iar cele minime între 5 și 9 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.