Deschideri electrice de la Blum pentru sertare si usi de mobila

Daca va doriti sa aveti parte de confort si eleganta maxima in casa Dumneavoastra pentru a petrece momente de relaxare alaturi de familie si cei dragi, trebuie sa fim atenti atunci cand ne amenajam casa si ce tip de mobilier sa alegem.

Echipa Protege Parol va vine in ajutorul Dumneavoastra cu gama variata de sisteme de la Blum pentru extragere a sertarelor si sisteme de deschidere a usilor pentru a avea o diversitate impresionanta in bucatarie si un confort mare cand deschideti sau inchideti sertarele mobilierului.

Pentru ca ne dorim ca toti clientii nostri sa aiba parte de confort maxim la ei acasa, am ales sistemele de extragere de sertare de la Blum care printr-o scurta atingere a frontului sau tragerea fina a manerelor de mobilier de calitate – sertarele se vor deschide foarte usor. Este important atunci cand vrem sa pregatim mancarea si sa ne folosim la maxim de mobilierul din bucatarie, sa avem sansa de a trage rapid si usor sertarele – astfel sistemul SERVO-DRIVE de la Blum asigura acest lucru, iar la inchiderea acestora mecanismul BLUMOTION face posibila o apropiere silentioasa a frontului sertarului sau usii de carcasa mobilierului.

SERVO-DRIVE pentru sertare se poate utiliza indiferent de lungimea nominal a sinei de glisare Blum și de dimensiunea extragerii, de la o lățime a corpului începând cu 275 mm.

Nu mai este acum necesar sa modificati sertarele pentru ca sistemul BLUM SERVO-DRIVE functioneaza lin pentru  sistemele de glisare si are nevoie de 4.2 mm spatiu in spatele acestora. Va recomandam sa proiectati si construiti in avans, carcasele mai adanci , si sa montati sistemul de deschidere electrica a sertarelor,   SERVO-DRIVE de la Blum, cand considerati ca este necesar. Atentie, BLUM SERVO-DRIVE are multe componente fixe sau mobile ce trebuie conectate intre ele sau la sursa de energie electrica prin cabluri. 

Deschiderea electrica SERVO-DRIVE este aplicabila si deschiderilor de usi cu mecanisme AVENTOS Blum

Designul şi funcţionalitatea feroneriilor noastre impresionează la nivel mondial: Premiile primite confirmă calitatea ridicată produselor şi serviciilor de la Blum.

Indiferent ca deschidem usile mobilierului sau tragem de sertare, sistemul Blum Servo-Drive poate sa fie utilizat cu orice sistem de deschidere si glisare, chiar si cu orice model de sertare.

Tehnologia de deschidere livreaza o usurinta de utilizare foarte mare, mai ales cand alegem feroneria de la Blum Austria, pentru ca doar cu o atingere a sertarelor, acestea se deschid rapid si usor.

Descoperiti si pe site-ul nostru cateva repere din gama de balamale si glisiere de mobila de la Blum, pentru un plus de confort in casa Dumneavoastra. Pentru detalii despre gama de feronerie Blum consilierii nostri va stau la dispozitie.

 

De interes:  Chiar este atât de greu să înveți limba germană?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.