Criminalul care a îngrozit o țară întreagă după ce a ucis în bătaie un om și a băgat în spital alți 5 a fost prins azi-noapte în localitatea sa natală, Bichigi. Justificarea faptelor imposibil de calificat a fost una de noaptea minții…

Bărbatul de 33 de ani, originar din satul Bichigi, aparținător de orașul Făget, a fost prins azi-noapte de polițiști. Acesta avea asupra sa 580 de lei, însă niciun obiect cu care și-ar fi rănit victimele. În momentul în care a fost oprit de polițiști, Ionel Boldea se afla la volanul unei alte mașini decât cea pe care o furase ieri din localitatea Temerești.

Cu o atitudine arogantă, omul le-a spus polițiștilor că o icoană de argint l-a împins să recurgă la gesturile cumplite: de a ucide cu mâna goală, spune el, și de a avea o forță de nestăvilit.

Realitatea ar fi însă alta, bănuită de mulți: Ionel Boldea se afla sub influența drogurilor. Potrivit unor surse judiciare, miercuri dimineața, în momentele în care a comis atacurile asupra celor șase persoane din zona orașului Făget, dintre care pe una a omorât-o în bătaie, Ionel Boldea se afla sub influența unor substanțe stupefiante. După ce a fost prins de polițiști, Ionel Boldea a fost dus la Spitalul Municipal Timișoara, unde i s-au recoltat probe biologice pentru a se stabili ce droguri a consumat. Surse din cadrul anchetei au declarat că unul dintre drogurile consumate ar fi cocaina. Aceleași surse arată că bărbatul ar fi confirmat, în timpul audierilor, că a consumat droguri înainte de comiterea atacurilor.

De interes:  Masajul anticelulitic – solutia ideala pentru o silueta mult visata!

Ionel Boldea a fost dus, joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, pentru a fi audiat. Individul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de omor, vătămare corporală, furt și conducerea unui vehicul sub influența stupefiantelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.