De unde te poți informa despre ultimele știri din domeniul economic

În prezent există zeci, poate chiar sute de publicații media la nivel global, care pun la dispoziția cititorilor noutăți din domeniul business și economic, alături de alte informații de interes general. Motivul pentru care am decis să recomand thebiz.ro este transparența și coerența conținutului. Aici puteți găsi cele mai recente știri economice din România dar și pe noutăți interne și externe, analize sau studii de caz de la nivelul Uniunii Europene.

Un alt motiv pentru care am decis să împărtășesc cu alții experiența mea a fost ideea acestor jurnaliștilor de a „promova” întreprinderile românești. Există o categorie specială în care puteți găsi o serie de interviuri ale căror personaje ar putea inspira mai multe persoane care vor să ia calea antreprenoriatului. Mereu am fost de părere că puterea exemplului învinge sau, ce puțin, îți oferă încrederea de care ai nevoie.

În cele din urmă, am ajuns să-mi dau demisia de la locul de muncă și să-mi deschid propria afacere cu cămăși tradiționale. Citind o parte dintre interviurile publicate pe thebiz.ro, mi-am dat seama că mă regăsesc în anumite situații, considerate la vremea respectivă, decisive. Este bine să ai mai multe perspective asupra vieții în general, însă când vine vorba de afaceri, orice greșeală poate destrăma toată munca depusă.

Prin simplitatea și coerența cu care acești antreprenori vorbesc și explică anumite concepte cu care au reușit să jongleze, mă fac să înțeleg că digitalizarea și mediul online a devenit cea mai simplă formă de a înțelege pe deplin cum funcționează lumea în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.