Avantajele surprinzatoare ale conferintelor online

Avantajele costurilor de a gazdui o conferinta virtuala sunt imense. Inchirierea unei locatii poate duce la costuri substantiale, furnizarea de alimente si bauturi tuturor delegatilor si personalului de sprijin nu este doar un cosmar logistic, ci poate fi extrem de costisitor. Imprimarea si costul ecusoanelor, semnelor, bannerelor si intreaga gama de produse de marca care sunt asociate cu conferintele academice pot, de asemenea, sa se inscrie in bugetul dvs. Adaugati infrastructura, personal de administrare si asistenta, costuri de marketing si creatie, nu este de mirare ca multe conferinte academice trec la conferinte online, doar din motive de economisire a costurilor.

Desi este adevarat ca va trebui sa investiti in software si formare, majoritatea covarsitoare a costurilor asociate conferintelor academice sunt neglijabile atunci cand se compara cu conferintele virtuale. Inchirierea evenimentelor, alimentatia si cazarea nu mai sunt necesare si, desigur, aceste beneficii din punct de vedere al costurilor pot fi transmise si delegatilor, sporind accesibilitatea.

De interes:  PMP a făcut diferenţa! S-a comportat ca un veritabil partid de opoziție!

Colectarea datelor

Prin zoom si alte aplicatii de videoconferinta, este posibil sa recreati sesiunile de intrebari si raspunsuri asociate in mod normal conferintelor academice din lumea fizica, prin mesagerie live. Participantii pot adresa intrebarea, vorbitorii raspunzand in timp real. Sondajele si alte instrumente interactive pot fi utilizate, inclusiv o facilitate de chat, astfel incat participantii sa poata conversa unul cu celalalt. Avantajul major al acestei practici este, desigur, ca post sesiunea, toate datele pot fi descarcate si analizate. Aceasta inseamna ca aveti o inregistrare automata a tuturor interactiunilor fara a fi nevoie de nicio inregistrare sau transcriere. Acest lucru, impreuna cu datele despre participarea la sesiune (adica cine si pentru cat timp) pot crea o perspectiva valoroasa.

In ceea ce priveste software-ul de gestionare a conferintelor, nu exista o platforma care sa poata gestiona intregul spectru de nevoi atunci cand gazduieste o conferinta virtuala. In functie de cerintele dvs., veti avea nevoie de o combinatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.