La fix o săptămână distanță după explozia de pe Aleea Narcisei din Reșița, un alt apartament este distrus, de această dată, la Moldova Nouă. Nu a fost vorba despre o explozie, ci despre un incendiu izbucnit în bucătăria locuinței. Și în acest caz, o persoană a ajuns la spital cu arsuri.

Pompierii din Moldova Nouă s-au luptat cu flăcări serioase, în această seară, izbucnite într-un apartament de pe Aleea Liliacului. Incendiul a izbucnit în bucătăria locuinței. Persoana aflată în interior, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a reușit să se autoevacueze, dar a suferit mai multe arsuri la nivelul feței și a brațelor, fiind transportată la spital.

„În această seară, în jurul orei 20.20, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Moldova Nouă au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament pe Aleea Liliacului din orașul Moldova Noua. Incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă, în bucătăria apartamentului și degaja mult fum care a pătruns și în casa scării imobilului. Nu s-a impus evacuarea celorlalți locatari. La fața locului s-au deplasat și echipaje ale Poliției”, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin, Magdalena Tocmelea.

De interes:  Cateva sfaturi pentru o dantura perfecta

Deznodământul putea fi unul mult mai grav, având în vedere că pompierii militari au scos din apartament o butelie pentru e evita producerea unei explozii. Deocamdată, nu s-a stabilit o cauză a producerii incendiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.