De ce sa achizitionezi un stand de carton?

Prima impresie este extrem de importanta, mai ales in domeniul vanzarilor. Pentru a-ti comercializa si vinde cu succes produsele, trebuie sa fii capabil sa ti le prezinti intr-un mod care sa le puna beneficiile in prim-plan. Alegand standuri carton potrivite afacerii tale, poti evidentia cele mai importante caracteristici ale produsului, poti atrage atentia clientilor, iti poti face cunoscuta marca si, in cele din urma, vei putea vinde mai multe produse.

Plaseaza standuri carton in locatii strategice ale magazinelor, pentru a atrage atentia clientilor. Mai jos regasesti cateva dintre avantajele achizitionarii de standuri carton:

Sunt foarte rentabile

In comparatie cu alte standuri din metal, plastic sau alte materiale, poti economisi multi bani atunci cand utilizezi standuri carton. Afisajele din carton costa de obicei mai putin decat afisajele realizate din alte materiale, este posibil creezi diferite modele, dimensiuni si forme, toate intr-un buget mai mic decat daca ar fi produse folosind materiale mai scumpe.

De interes:  Caminul de batrani Acasa: Locul unde varsta a treia devine o experienta placuta si reconfortantă

Sunt usor de utilizat

Standurile din carton sunt usor de asamblat, aranjat si prezentat spre deosebire de alte standuri de prezentare realizate din materiale mai grele.

Sunt durabile

Un stand carton va putea rezista la uzura normala pe durata unei campanii de merchandising, iar cartonul ondulat are integritatea fizica pentru a suporta greutatea produselor care sunt expuse pe el.

Fabricarea cartonului este rapida

Este mult mai rapid sa alegi standuri carton decat cele din plastic, metal sau lemn, ceea ce face posibila implementarea rapida a unei noi strategii de comercializare. Apoi, daca trebuie facute modificari unui design initial dupa lansarea acestuia in magazine, o noua versiune poate fi creata repede si expediata in locul ei.

Te ajuta sa te organizezi mai bine

Daca ai numeroase articole in magazin disponibile pentru cumparare, poate ca magazinul sa para aglomerat si dezordonat. Ai nevoie de standuri carton pentru a organiza adecvat acel spatiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.