Sancțiuni pentru gălăgie – Realitatea de Timiș

Localuri, organizatori de evenimente și conducători auto care au făcut gălăgie prin muzica prea tare sau turarea motoarelor, sancționați de polițiștii locali în weekend.

Polițiștii locali au acționat și în acest sfârsit de săptămână pentru luarea măsurilor legale în cazurile de tulburarea a ordinii și liniștii publice, fiind semnalate mai multe situații de încălcare a prevederilor legale referitor la muzica dată la intensitate mare.

Astfel, în noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii locali au aplicat în cazul localului Epic Society, de pe strada Diaconu Coresi, o sancțiune conform Legii 61/1991 republicată de 1500 lei deoarece muzica tare la ora 04.10, a deranjat locatarii din zonă.

Tot în aceeași noapte un tânăr aflat la volanul autoturismului cu care se deplasa în Pasajul Iulius Town, a fost sancționat cu 800 lei conform HCL 371/2007 pentru că a făcut drifturi și a turat motorul autovehiculului. În seara zilei de sâmbătă, în jurul orei 23.15, organizatorului unui eveniment din Iulius Town a fost sancționat cu 500 lei pentru muzica dată prea tare.

De interes:  Rapid – Dinamo, scor 4-0. Giuleștenii au umilit echipa lui Burcă VIDEO

În jurul orei 23.45, dj-ul de la Berăria 700 a fost de asemenea sancționat pentru că a dat muzica prea tare, cetățenii din zonă sesizând acest lucru la Poliția Locală.

O altă persoană a fost sancționată cu aceeași amendă pentru că, în calitate de organizator de evenimente, a dat muzica tare la ștrandul No Name de pe str. Iosif Bulbuca.

Polițiștii locali atrag atenția că vor fi efectuate în continuare verificări și că se vor lua măsuri ori de câte ori sunt semnalate încălcări ale legislației pe această linie.

Sursa: Realitatea de Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.