Chiar daca suntem in era digitala, cartile de vizita au ramas la fel de necesare ca niciodata. Cartile de vizita sunt cea mai eficienta modalitate offline de a va promova si de a face publicitate afacerii dvs. La fel ca intr-un site web, cartile de vizita pot deveni elemente interactive grozave, dar cu texturi reale, materiale si forme diferite. Totusi, cartile de vizita au inca farmecul lor aparte, asta in special daca sunt realizate intr-un mod cat se poate de creativ.

O carte de vizita este tiparita de dimensiunea unui card de credit si contine detaliile companiei dvs, cum ar fi: numele, datele de contact si sigla marcii.

Cartile de vizita sunt unul dintre cele mai importante si rentabile instrumente de marketing pe care le poate avea o afacere, in special pentru companiile ce sunt la inceput de drum.

Scopul pe care eKarioka il are este acela de a crea carti de vizita unice, luxoase, extravagante si speciale. Pentru a beneficia de astfel de carti de vizita puteti incepe cu designul graphic in functie de alegere:

  • Incarcati fisiere design grafic
  • Folositi modelele noastre
  • Retipariti design anterior.
De interes:  24 iunie – Banat FM sound factory

Datorita celor mai frumoase carti de vizita modele sunt realizate diferite modele in functie de cerinta pe care o aveti. De la forme speciale, pana la realizarea unor carti de vizita din lemn si metal, acestea o sa iasa in evidenta in orice moment. Formele speciale va fac sa pareti mai distractiv si ajuta sa faceti o impresie buna.

Elementele grafice suplimentare functioneaza bine pentru a va prezenta identitatea marcii. Fara a spune in mod explicit, puteti comunica personalitatea marcii dvs prin elemente vizuale, inclusiv prin culori.

O carte de vizita bine conceputa va ajuta sa faceti o impresie buna si de durata noilor parteneri de afaceri si nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.