Dăruieşte(-ţi) un cadou unicat: tabloul canvas personalizat!

Este dificil să găsești o casă unde să nu existe măcar o singură fotografie expusă. Poate fi poza unuia sau a tuturor membrilor familiei; un peisaj idilic; un punct de reper pe care l-ai vizitat cu familia într-o vacanță sau fotografii ale prietenilor tăi și ale celor dragi. Poate fi fotografia unei ocazii speciale sau a unui animal de companie foarte iubit sau chiar o fotografie veche de familie.

Oamenii folosesc fotografii pentru a împodobi nu numai casele lor, ci și ca elemente de decor la birou.

Ca o pictură

De-a lungul secolelor, pe de altă parte, canvasul a fost asociat cu pictura. Doar spuneți „pânză“ și primele lucruri care vă vin în minte sunt picturile superbe în ulei atârnate de pereți în galerii de artă și muzee din întreaga lume.

Acum, gândiți-vă: ce-ar fi dacă aţi putea transfera fotografiile de pe stick sau telefon pe pânză și le-aţi expune pe pereții casei dvs.? Nu ar fi o idee minunată? Textura caroiată a pânzei ar da fotografiilor o tuşă artistică mult superioară unui poster sau unui tipar pe hârtie fotografică, nu-i așa?

De interes:  Unde poți testa păcănelele gratis înainte de a le juca la casino?

Tablouri canvas personalizate de înaltă calitate

Bine ați venit în lumea fotografiilor tipărite pe canvas! Este un farmec al lumii vechi, fiind de o măiestrie şi o eleganţă rafinate. La fel ca o pictură în ulei originală, o fotografie transformată într-un tablou canvas are un efect relaxant.

În ultimii ani, imprimarea a făcut pași uriași, în special în ceea ce privește dezvoltarea imprimării cu jet de cerneală de înaltă calitate. Avansul tehnologic în domeniul fotografiei digitale și al programelor de grafică pe calculator gen Photoshop a contribuit la creșterea rezoluției fotografiilor. În același timp, tehnologiile superioare în domeniul tipăririi digitale, sub formă de imprimante de format mare de înaltă calitate, și-au extins domeniul de aplicare. Imaginile sunt corectate în funcție de culoare, redimensionate, având în vedere efectul dorit, și pregătite pentru imprimare. Imprimarea pe pânză folosește aceste îmbunătățiri tehnologice pentru a oferi rezultate uimitoare.

Odată ce tipărirea s-a terminat, pânza este întinsă în jurul unui cadru din lemn de brad, iar apoi i se montează o agăţătoare. Produsul finit arată exact ca o pictură montată pe pânză.

De interes:  Miza alegerilor din 27 Septembrie!

Tot ce trebuie să faceți este să încărcați fotografiile dvs. (la o calitate rezonabilă) la adresa de internet www.pecanvas.ro, urmând ca echipa din spatele site-ului să se ocupe de procesarea grafică, imprimarea tabloului canvas, montarea pe ramă, inclusiv expedierea la adresa dvs.

Tablouri canvas personalizate pot fi realizate din aproape orice format. Ar putea fi o veche fotografie de familie, desenul copilului, vechile negative sau diapozitive – practic orice poate fi fotografiat sau scanat la o rezoluţie rezonabilă.

De ce să alegi un tablou canvas personalizat?

Dincolo de cele expuse mai sus, un tablou canvas poate fi făcut cadou în aproape orice ocazie: zile de naștere, aniversări, cadou de casă nouă și așa mai departe. Faptul că poate fi personalizat nu poate decât să întărească ideea de cadou unicat.

Deoarece imprimarea fotografiilor pe canvas se bazează pe tehnologia digitală, putem folosi o gamă largă de aplicații software pentru a oferi aspectul exact și dimensiunea dorită. Fotografiile dvs. pot fi mărite, combinate, pot beneficia de efecte speciale, culori accentuate etc., utilizând software de editare a imaginilor la un nivel profesionist.

De interes:  3 Detalii de avut in vedere atunci cand urci pe munte. Cum te pregatesti pentru o drumetie la munte?

Un alt avantaj al unui tablou canvas este că nu e nevoie să fie înrămat și acoperit cu o foaie de sticlă. Aşadar, vederea nu este obstrucționată prin reflectarea luminii din sticlă într-o încăpere luminată puternic. În plus, canvasul are o durată de viață mult mai mare decât hârtia fotografică sau alte substraturi.

Vă aşteptam pecanvas.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.