Cele mai user-friendly site-uri de jocuri

 

Toate cuplurile ies la cine romantice și la filme la cinematograf, dar ai încercat vreodată să organizezi o întâlnire de cupluri cu jocuri online?

Cu toată seriozitatea, jocurile pot fi esențiale pentru menținerea unei relații sănătoase, iubitoare și de lungă durată.

Jocurile video care au la bază ideea de muncă în echipă, îi ajută adesea pe jucători să își întărească legăturile unii cu alții, să-și testeze capacitatea de a comunica în situații stresante cu multă presiune, să învețe cum să lucreze împreună pentru a face față provocărilor și (cel mai important) să își ofere câteva ore de distracție împreună.

Un cuplu care poate supraviețui unei apocalipse de zombi în Resident Evil sau trădării de a-și fura stelele unul celuilalt în Mario Party, este un cuplu care va trece testul timpului.

Din păcate, în jocurile moderne, multiplayerul local (cunoscut și sub denumirea de „couch co-op”, în care jucați împreună în același spațiu IRL, adesea pe același dispozitiv prin ecran divizat) este o categorie pe cale de dispariție.

Jocurile online multiplayer, cum ar fi Fortnite, pur și simplu nu investesc prea mult în proiectarea unui mod bun de joc cu ecran împărțit.

De interes:  iPhone 15: Un salt tehnologic în rândul smartphone-urilor, susținut de iOS-ul revoluționar

Nu vă faceți griji dacă un partener are mai puțină experiență în jocuri video. Am inclus multe titluri prietenoase pentru începători, împreună cu campanii de joc în echipă, cu protagoniști secundari care joacă roluri mai pasive și experiențe cu un singur jucător, în care un partener poate să stea pe loc și să preia controlul, fără a fi nevoie să atingă el însuși un controler.

Pentru cei care își planifică nunta, îți recomandăm să alegi un joc video cu tematică nupțială, cum ar fi My Fantasy Wedding, pentru a te și distra pe tot parcursul procesului.

„Stardew Valley” este un joc drăguț și prietenos în care cultivi, ai grijă de animale și construiești relații cu sătenii. Pe măsură ce oferi cadouri, poți crea relații romantice și poți găsi dragostea.

În acest articol am pregătit jocuri multiplayer online pe care le puteți juca împreună prin ecran divizat, jocuri multiplayer online mai potrivite cuplurilor aflate la distanță, pentru o întâlnire virtuală reușită și chiar jocuri solo unde este distractiv să vă urmăriți unul pe altul, în timp ce jucați pe rând.

De interes:  O zi! Atât au rezistat bicicletele ajunse pe mâna animalelor cu două picioare din Reșița | Express de Banat

It Takes Two (Este nevoie de doi)

Împreună, jucătorii îi întruchipează pe soția May, un inginer plin de spirit și pe soțul Cody, un grădinar cu suflet cald.

La început, cuplul își crește fiica (pe Rose) într-o casă rurală idilică, cu niște jucării uimitoare și o seră asemănătoare junglei.

Dar divorțul iminent al cuplului și un pic de magie răstoarnă lumea familiei cu susul în jos și așa începe aventura din It Takes Two.

May și Cody s-au transformat în mod inexplicabil în două dintre păpușile făcute manual ale lui Rose, iar singura lor speranță de a reveni la realitate depinde de faptul ca cei doi viitori foști soți să lucreze împreună.

Experiența de a juca It Takes Two este remarcabil de variată, echipându-te pe tine și pe partenerul tău cu abilități și instrumente noi, complementare la fiecare nivel.

Experimentarea ambelor părți ale gameplay-ului este un argument excelent pentru a juca de două ori.

De interes:  Motive pentru a merge la psiholog. Intrati pe site Psihoplan pentru mai multe informatii!

Veți sări, veți aluneca, zburați și veți înota prin tone de obstacole provocatoare, unele magice și altele mai puțin.

Poker în doi

Dacă sunteți pasionați de jocurile minții și va plac provocările, vă recomandăm să încercați să jucați poker online în doi. Dacă îți mai amintești cât de cât regulile de texas holdem sau de poker obișnuit, poți intra pe unul dintre site-urile de poker care oferă posibilitatea creării unui club privat de poker, în care vă puteți juca doar voi doi.

Aceasta este o metodă inedită de a vă distra împreună într-o atmosferă competitivă.

Have HO!

Țineți-vă de mână și lansați-vă unul pe celălalt în spațiu în acest joc conceput pentru a vă răni mâinile. Cu animații adorabile și umor remarcabil, Heave Ho! folosește fizica simulată pentru a crea o călătorie surprinzător de îndrăzneață, presărată de muncă în echipă, trădare și schimbări de costume.

Aruncă-te pe margini, fă-ți lanțuri umane și agață-te de tot ce poți apuca. Există un singur obiectiv: să nu cazi înainte de a ajunge la steag.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.