In momentul in care o persoana are probleme din punct de vedere financiar, daca nu exista un ajutor care sa vina din partea unui prieten sau a unei rude, cea mai viabila alegere ramane aceea de a apela la serviciile de amanet.

Exista o solutie salvatoare prin care se pot obtine bani amanetand propria masina. Agentia de amanet auto iti ofera o suma de bani (imprumutul) si primeste ca garantie masina ta.

Tot ce trebuie sa faci e:

  1. Sa soliciti un imprumut
  2. Sa oferi masina spre evaluare expertilor de la amanet masini
  3. Daca esti deacord cu suma, semnezi contractual si pleci cu banii.
  4. La rambursarea imprumutului plus comisionul calculat, recuperezi masina exact in starea in care ai lasat-o.

Pentru linistea ta si siguranta masinii, aceasta va fi pastrata intr-o parcare special amenajata. La predarea masini se vor nota km si se va intocmi un proces verbal, asa ca din acest punct de vedere nu ai de ce sa-ti faci griji.

De interes:  Patru beneficii ale suplimentelor alimentare

In prezent, oricine poate apela la serviciile de imprumut a unei agentii de amanet auto Bucuresti.

Actele pe care trebuie sa le ai sunt:

  • Actul tau de identitate
  • Cartea de identitate a autoturismului
  • Talonul autoturismului
  • Dupa caz, contractul de vanzare-cumparare sau factura pe masina

Cu totii am fost cel putin o data in viata in situatia in care trebuia sa platim o suma mare de bani si nu aveam idee de unde sa o luam. Ca sa iesi dintr-un astfel de impas, merita sa soliciti amanetarea masinii tale la o agentie de incredere.

Este de mentionat si faptul ca, cei de la amanetauto.com, ofera atat servicii de amanet auto in Bucuresti, cat si servicii care sunt disponibile in zeci de alte locatii de pe intregul teritoriu al Romaniei. Astfel, indiferent unde te afli, poti apela cu toata increderea la agentia de amanet din orasul tau. In plus, acum este disponibila si procedura de amanet auto in regim online, ca sa nu fie nevoie sa te deplasezi la sediul firmei  ca sa afli ce imprumut poate agentia sa-ti ofere. .Acceseaza site-ul amanetauto.com si afla toate detaliile chiar acum!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.