Când vorbim de cutii poștale bloc, suntem tentați să gândim într-un stil care să faciliteze succesul afacerii. Un bloc de locuințe nou sau un  bloc recondiționat, un imobil cu 3 sau patru apartamente, dat de curând în folosință sau renovat trebuie să aibă și cutii poștale noi.

Standardizarea – soluția  utilă și rapidă pentru cutii postale bloc

 

Antreprenorii, dezvoltatatorii imobiliari sau președinții asociațiilor de proprietari caută rapid soluții și oferte care să asigure folosința deplină a spațiilor comune.

Când vine vorba de cutii postale, standardizarea este utilă pentru că furnizorul îți oferă rapid numărul de cutii postale bloc solicitat, la un preț promoțional. Lucrările preliminare de măsură și calculul numărului de cutii poștale necesare se fac mult mai ușor, după cum și instalarea lor este mult mai ușoară.

Standardizarea arată imaginea unei simetrii perfecte, încadrabile în spațiul destinat pentru cutii poștale. Culoarea este și ea ușor de ales în funcție de zugrăveala pereților interiori.

Culoarea reprezintă întotdeauna primul element care sare în ochi și care oferă plăcere ochiului la intrarea într-o scară de bloc.

Serviciile rapide de furnizare și instalare –  calea optimă pentru participarea la licitații

De interes:  Avantaje si bonusuri oferite de Admiral

 

Legislația în vigoare prevede ca lucrările în spațiile comune ale blocurilor să se facă prin licitație. Atunci, instalarea unor cutii poștale se face mult mai ușor dacă furnizorul participă la o licitație și oferă prețul cel mai mic și calitatea cea mai bună atunci când vine vorba de cutii poștale bloc.

Evident, locatarii sunt cei mai mulțumiți pentru că pot beneficia cât mai rapid de utilizarea spațiilor comune.

Necesitatea de a avea acces cât mai rapid la corespondență de a primi facturile la utilități, înștiințările care vin de la autorități care încă nu folosesc sistemul on-line de corespondență determină ca apelul la standardizare atunci când vorbim de cutii poștale bloc, să fie cea mai benefică linie de urmat.

Blocul are avantajul că reunește oameni din toate păturile sociale din toate categoriile socio-profesionale. Gestionarea traiului în comun face oamenii mai atenți unii cu ceilalți, mai cooperanți fiindcă trebuie să trăiască și să gestioneze un spațiu comun.

Standardizarea pentru scările de bloc trebuie aleasă mai rapid în raport cu alte opțiuni, pentru că dă imaginea de unitate, de apartenență la un spațiu comun cu o culoare și o imagine unice în felul lor.

În concluzie, atunci când este nevoie de instalarea unor cutii poștale în scara unui imobil, un simplu telefon sau e-mail la contactele indicate pot să scurteze calea de la intenție la finalizare.

Cereți chiar azi o ofertă pentru cutii poștale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.