Curs time management atat de util tuturor in viata

Insuccesul multor persoane este cauzat de managementul defectuos al timpului. Dintre toate resursele, timpul este cea mai scumpa, de aceea omul modern trebuie sa invete sa il pretuiasca la adevarata valoare si sa il economiseasca de cate ori are aceasta posibilitate.

In prezent, exista multi furnizori de cursuri de formare continua sau cursuri de calificare. La aceste cursuri, participantii invata: sa coafeze, sa gateasca mancare buna si sanatoasa, sa combata poluarea, dar pentru sufletul lor si pentru intreaga lor viata, cel mai util este: curs time management care ar trebui sa fie introdus obligatoriu si in scoli.

Pentru ca nu stie sa gestioneze corect timpul, elevul se duce cu temele nefacute si cu lectiile neinvatate la scoala si obtine rezultate slabe la invatatura. Acest lucru se intampla, fiindca dupa ce vine de la scoala, mananca si se odihneste putin, cum este si firesc, amana la nesfarsit indeplinirea sarcinilor scolare.

Se uita pe fereastra, se joaca mai multe reprize jocul favorit, sta de vorba cu colegii pe grupuri si retele de socializare. Repetand in fiecare zi acest management defectuos al timpului, golurile din pregatirea sa devin imense si nici prin orele de pregatire nu mai poate recupera ceea ce a pierdut.

Gestionarea ineficienta a timpului duce si la obtinerea unui rezultat slab la examene. Elevii nu stiu sa acorde fiecarui exercitiu timpul necesar, sa isi ia rezerve de timp pentru corecturile finale si se trezesc la sfarsit ca nu au rezolvat mai multe exercitii si ca au pierdut din punctaj.

De interes:  Carmen Vrânceanu revine la șefia DIICOT! Tarnoviețchi, simplu procuror la Moldova Nouă! | Express de Banat

Se spune ca timpul inseamna bani si aceasta judecata de valoare nu este sub nicio forma gresita. In timpul pierdut, omul poate gasi o ocupatie utila din care sa castige mai mult, poate presta anumite munci in gospodarie, lucrari pentru care ar trebui sa scoata bani din buzunar sau de pe card si in felul acesta face economii.

Timpul pierdut in pat dimineata inseamna intarziere de la serviciu si se poate solda cu o penalizare.

Timpul pierdut nu se mai intoarce a doua oara, de aceea regretele sunt zadarnice.

Pro-training.ro ii invata pe oameni lucruri de mare finete care le sunt de folos in viata si care reprezinta o adevarata hrana spirituala sanatoasa. Acestea sunt: sa isi gestioneze atent si responsabil timpul si sa detina secretele inteligentei emotionale.

Uneori, oamenii se lasa invinsi/coplesiti de emotii si din cauza aceasta nu ajung acolo unde isi doresc. Cursul bine structurat si util invata oamenii sa isi invinga emotiile si sa le utilizeze in mod constructiv.

Aceste cursuri sunt deosebit de utile la fel de utile cum este cursul care invata oamenii sa aiba grija de banii castigati din greu, nu din zgarcenie, ci din cumpatare.

Omul trebuie sa fie capabil sa isi analizeze atent emotiile, sa le inteleaga si sa le elimine pe cele negative, care ii fac mult rau. Pornind de la propriile emotii, in scurt timp va ajunge sa inteleaga cat de nociva este o relatie toxica si va invata sa spuna:„NU!” pentru a nu mai fi persoana aceea cumsecade pe care o exploateaza toti.

De interes:  Custom nu e pentru rockeri! E pentru toată lumea! | Express de Banat

In relatiile cu ceilalti, in planul cunoasterii si al autocunoasterii, oamenii au de invatat toata viata.

Participarea la un curs tinut de o persoana bine pregatita il ajuta pe cursant sa castige timp, fiindca nu mai este nevoit sa gaseasca informatiile de care are nevoie in zeci de carti.

Si cursul de negociere este foarte util si putini furnizori de cursuri au astfel de propuneri originale.

De multe ori, ideile geniale ale unor oameni esueaza fiindca acestia nu stiu sa negocieze corect pentru ele.

Toate cursurile oferite sunt interactive, solicitand la modul placut cursantul. Cel mai bine se invata dialogand, punand intrebari si obtinand raspunsuri la lucrurile neclare din minte.

Echipa de la Pro-training  este formata din specialisti de succes in domeniul comunicarii, al vanzarilor, al resurselor umane, din domeniul bancar si in management.

Experienta lor de viata si profesionala se concretizeaza in cursuri bogate ideologic cu exercitii practice din urma carora toata lumea are de castigat.

Timpul vietii este scurt, de aceea aceasta resursa scumpa trebuie utilizata judicios si avantajos.

Emotiile negative se impun sa fie dominate, alungate, inlocuite cu multa pozitivitate.

Oamenii au nevoie de lucruri care nu se invata din carti si pe care nu le pot invata singuri. Arta de a trai frumos se invata intr-un timp indelungat si predata la timp, scuteste cursantii de multe neplaceri.

De interes:  Cum alegem un fotograf botez in Timisoara

O viata implinita va fi una fara regrete, de aceea oamenii au nevoie sa invete de la cei care au plans si au fost invinsi, ca sa se ridice mult mai puternici si sa ajunga pe culmile sucesului si care doresc sa impartaseasca si altora din experienta lor.

Un curs profund, axat pe descifrarea tainelor vietii combate cu succes starile de nemultumire care duc putin cate putin la depresie.

Viata fiecaruia are un curs drept si multe alte cursuri intortocheate si de multe ori omul nu intelege de ce este obligat sa treaca prin atat de multe neimpliniri si atatea incercari.

Raspunsurile i se ofera in timp, dar nu are rabdare sa astepte si atunci sufletul sau plin de frustrari sufera cumplit.

Omul poate fi artizanul vietii sale, dar pentru a ajunge la acest stadiu are nevoie de pregatire teoretica si practica.

Participarea la cursuri atipice, dar atat de utile reprezinta o provocare, de aceea sute de cursanti au solicitat inscrierea la cele doua cursuri: cel care ii invata sa utilizeze eficient timpul si cel care ii invata sa isi stapaneasca inteligent emotiile.

Chiar daca se vor completa repede locurile, fiindca solicitarile sunt numeroase, se vor organiza si alte serii de cursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.