Te-ai întrebat vreodată cum poți să izolezi “ca la carte” un tavan ori o mansardă? Construiești ori reamenajezi o casă și te pregătesti pentru această etapă? Dacă răspunsul tău este “da”, articolul de azi te va ajuta să înțelegi aceste operațiuni și în final vei afla și care este recomandarea noastră, ca material și companie potrivită.

Descoperă modul în care izolăm corect o mansardă ori un tavan, cu celuloză suflată, în mai puțin de 3 minute:

Pasul întâi – Instalăm cu atenție membrana potrivită pentru izolații pompate cu presiune, de sus în jos (ori invers), pe întreaga suprafață ce urmează să fie acoperită.

Pasul al doilea – Etanșăm îmbinările membranei folosite cu bandă profesională.

Pasul al treilea – Montăm șipci anti-bombare și anti-alunecare.

Pasul al patrulea – Pompăm cu presiune celuloză ecologică. Aceasta este păstrată în afara casei, chiar in autoutilitară, fiind astfel ferită de factorii meteo. În plus, prin acest mod, procedura durează puțin și nu produce deșeuri nedorite în incintă. Pachetele de celuloză sunt atent golite în aparatul de pompare (dedicat acestei sarcini), unul câte unul, direct din ambalajul acestora – nu există pierderi.

Faptul că materialul izolator este pompat cu presiune face ca acesta să se așeze uniform, omogen, asigurându-ne că la finalizare (ori în timp) nu vor apărea punți termice.

Pasul al cincilea – Toate deschizăturile folosite pentru pompare sunt corect etanșate. De asemenea, se verifică etanșeitatea întregii lucrări.

Pasul al șaselea – Se iau mostre și se măsoară densitatea obținută, cu aparatură și echipamente dedicate, pentru ca lucrarea să fie încheiată.

Pasul al șaselea – Se face curat, se strâng resturile, ambalajele și se oferă toată documentația necesară.

Recomandarea noastră? Alege sistemul de izolații cu celuloza STEICO, de la IzolatiiNaturale.ro! Ai manopera gratuită la peste 130 m2, plata în rate, garanție de bună execuție de 30 de ani și siguranța că lucrezi cu profesioniști acreditați, ce au în portofoliu peste 2500 de case izolate! Ai soluția perfectă pentru clădiri rezidențiale de orice tip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.