Managerul unui spital din vestul țării, infectat cu coronavirus

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, a dezvăluit într-un comunicat de presă că a fost infectată cu noul coronavirus, conform realitateadearad.net

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, a dezvăluit într-un comunicat de presă că a fost infectată cu noul coronavirus.

Informația apare într-o informare în care se arată că managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, ec. Florina Ionescu, împreună cu Directorul de Îngrijiri, asist.lic. Otilia Popa și cu Directorul Medical dr. Mircea Onel au discutat cu o parte a pacienților de pe secțiile Spitalului Covid-19 din Grădiște, precum și cu personalul medical aflat la serviciu.

Florina Ionescu spune că a intrat în saloane, la pacienți cu COVID-19 pentru a afla, direct de la ei, dacă întâmpină probleme în ceea ce privește calitatea actului medical sau vizavi de comportamentul medicilor, asistentelor ori infirmierelor.
Mangerul spitalului mai spune că a găsit pacienți mulțumiți care, deși trec prin momente deosebit de grele, au speranță în ziua de mâine și au încredere în personalul medical, dar a găsit la Spitalul Covid-19 și un colectiv medical unit, în slujba pacientului.

De interes:  Între chin și amin – Banat FM

Află mai multe aici  realitateadearad.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.