Conform celor mai recente date furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, numărul cazurior noi înregistrate în ultimele 24 de ore s-a redus, atât la nivel național cât și în județul Timiș.

 Județele din vestul țării, continuă să înregistreze un număr mare de cazuri, de la începutul pandemiei și până acum. În Timiș au fost înregistrate de la precedenta raportare cinci cazuri noi.

Până astăzi, 24 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 10.417 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.817 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 552 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 321 de noi cazuri de îmbolnăvire.

De interes:  Sorin Cîmpeanu: „Am creat cadrul legal pentru ca grădinițele să poată organiza activități cu copiii și în perioada vacanței”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.