Vești bune de pe frontul COVID! Octavian Jurma: Numărul de copii internați zilnic în spitale a început să scadă

Cercetătorul Octavian Jurma vine cu o veste bună în privința evoluției pandemiei de coronavirus în rândul copiilor. Mai exact, Jurma anunță, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că numărul micuților internați zilnic în spitale a început să scadă săptămâna aceasta, în raport cu vârful înregistrat duminică, 6 februarie. 

„Vești bune de pe frontul copiilor.

 

Numărul de copii internați zilnic în spitale a început  scadă în această săptămâna față de vârful de duminică (azi 736 față de 911 duminicăși media este deja cu 3.5% sub media săptămânii trecute.

 

Numărul de copii internați la AȚI este de asemenea în scădere.

 

Chiar dacă numărul de minori internați rămâne mult peste vârful valului Delta, debutul unui trend descendent este un semn încurajator care confirmă scăderea numărului de infectari în populația generală”, afirmă Jurma, în postarea citată.

De interes:  Încă două orașe din Timiș, propuse pentru intrarea în carantină

 

Imagine

 

Reamintim că, potrivit bilanțului dat publicității, astăzi, de autorități, din totalul pacienților internați în unitățole medicale de profil, 736 sunt minori, 719 fiind internați în secții, cu 23 mai puțin decât în ziua anterioară și 17 la ATI, cu 4 mai puțin decât în ziua anterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.