jocuri-cazino-trucuri

De fiecare dată când intri într-un cazinou fizic sau alegi să îţi încerci norocul cu jocurile de pe o platformă on-line de jocuri de noroc, cazinou on-line îţi doreşti să câştigi cât mai mult şi cât mai repede. Şi e firesc să fie aşa mai ales că, dacă ai deja o strategie şi ştii foarte bine ce ai de făcut poţi să ai venituri consistente doar din activităţile de gambling.

Trucuri și sfaturi de la experiți și jucători cu experiență

Pentru că într-o proporţie covârşitoare este vorba despre noroc în jocurile de la cazinou s-ar putea să nu ai câştiguri la fel de mari precum ai anticipat. Lucrurile se pot schimba la 360 de grade dacă ţii cont de câteva trucuri şi sfaturi de la experţi şi jucători cu experienţă.

De exemplu, ca să câştigi la jocurile de cazinou poţi să fii foarte atent la „mâini” şi la cărţile care tot apar indiferent de jocurile de cărţi pe care le-ai ales. S-ar putea să ajungi la un număr şi într-un punct în care câştigul să fie de partea ta. Poţi să eviţi anumite jocuri unde nu poţi să câştigi atât de uşor şi unde mai degrabă pierzi foarte mult, jocurile de cărţi mai complexe, poker etc. Alege chiar jocuri de păcănele gratuite, precum Lady Charm gratis și destinde-te fără să pierzi bani.

De interes:  Cum alegi cele mai bune spații industriale de închiriat?

Fii atent mereu la RTP şi la procentele exprimate, jocurile de noroc care au RTP mare au şi şanse de câştig mai mari. Nu te abate de la bugetul tău şi încearcă să te încadrezi cu toate mizele în el, mai ales dacă ai foarte multe jocuri şi variante pe care ţi-ai dori să le testezi. Nu juca niciodată la recuperare, nu vei face decât să pierzi şi mai mult şi să te laşi dominat de emoţii.

Învaţă să te opreşti la timp şi nu risca inutil. Dacă vezi că începi să pierzi sau scad câştigurile mai bine te opreşti şi încerci să vezi ce ai făcut greşit, ce poţi schimba, ce strategie poţi să foloseşti ca să ai cele mai bune câştiguri indiferent de jocurile de noroc de la masă.

Sfaturi pentru cazinourile fizice

Pentru cazinourile fizice următoarele sfaturi ar fi foarte utile: încearcă să ai la mână un ceas de fiecare dată când intri într-un cazinou, testează mai întâi jocurile cu sume mici, mize mici, apoi treci şi la sume mai mari şi la jocuri mai complexe, evită consumul de alcool, evită să uiţi practic de tine în faţa meselor şi în fata aparetelor de păcănele.

De interes:  Un review obiectiv al seriei de telefoane iPhone 12 lansate de companie Apple anul acesta

Pregăteşte strategii, fă o documentare minimă despre jocurile de noroc pe care intenţionezi să le joci şi măreşte miza doar la cele care îţi dovedesc că au probabilitate mare de câştiguri şi mai mari. Şi cel mai important: planifică totul, exersează înainte să mergi în cazinoul fizic, joacă diverse variante gratuite on-line, demo-uri ca să vezi la ce eşti mai bun şi cum funcţionează jocurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.